Μαθητές Δημοτικού πήραν τσικουδιά σε εκδρομή και κατέληξαν στο νοσοκομείο

Μαθητές Δημοτικού πήραν τσικουδιά σε εκδρομή και κατέληξαν στο νοσοκομείο
6 Ιουνίου 2019, 17:45
A+ A-
Μέθυσαν δύο παιδιά - Τι καταγγέλει η μητέρα μιας μαθήτριας...

Κάποιοι μαθητές από την Κρήτη  σκέφτηκαν ότι το πλέον ενδεδειγμένο αξεσουάρ για τη βόλτα που θα έκαναν με το σχολείο τους ήταν μερικά μπουκάλια κρασιού και τσικουδιάς!

Όπως παραδέχθηκε ακόμα και ο διευθυντής του επίμαχου δημοτικού σχολείου, κατά τη διάρκεια εκδρομής σε χωριό της ενδοχώρας των Χανίων, παιδιά είχαν φέρει από το σπίτι τους αλκοόλ.

Μία μητέρα μαθήτριας κατήγγειλε χαρακτηριστικά: 

«Στις 4 Ιουνίου 2019, σε προγραμματισμένη εκδρομή του σχολείου σε χωριό του νομού Χανίων, παρέα παιδιών, τα περισσότερα της Στ' τάξης του δημοτικού κρατούσαν -από το σπίτι τους- κρασί και τσικουδιές, με αποτέλεσμα την ώρα του φαγητού να πιούν και να μεθύσουν... Δύο παιδιά διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Χανίων, μπορείτε να το διαπιστώσετε από τα καταγεγραμμένα περιστατικά του νοσοκομείου στα επείγοντα.

Αναρωτιέμαι η διεύθυνση του σχολείου με τους δασκάλους που τα συνόδευαν, πού ήταν την δεδομένη στιγμή που τα παιδιά έπιναν και όχι κρυφά, αλλά στο τραπέζι που έτρωγαν;

Ο κάθε γονιός εμπιστεύεται το παιδί του, στα χέρια των δασκάλων που υποτίθεται είναι υπεύθυνοι για την σωματική τους ακεραιότητα. Παιδιά ηλικίας από 11 έως 12 ετών να είναι σε κατάσταση μέθης σε σχολική εκδρομή, αδιανόητο…».

Επιστροφή