ΚΙΝΑΛ ΕΥΒΟΙΑΣ: Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για τα ρουσφέτια

ΚΙΝΑΛ ΕΥΒΟΙΑΣ: Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για τα ρουσφέτια
12 Ιουνίου 2019, 11:05
A+ A-
Με προσωπική αναφορά στον πρωθυπουργό η ανακοίνωση της Ν. Ε. Εύβοιας.

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει, με ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Επιτροπή Εύβοιας του ΚΙΝΑΛ (στη φωτό ο γραμματέας Γιάννης Τριμίντζιος), με αφορμή τις ειδήσεις για ρουσφέτια, που βλέπουν τελευταία το φώς της δημοσιότητας.

Στην ανακοίνωση τονίζονται –μεταξύ άλλων- τα εξής:

«Συνεχίζεται, με αμείωτο ρυθμό, ο «χορός» των ρουσφετολογικών προσλήψεων και μετατάξεων με υπογραφές υπουργών της απερχόμενης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. 

Είκοσι ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες    τα κυβερνητικά στελέχη, με κυνισμό και θράσος,  τακτοποιούν κόρες,  φιλενάδες νυν και τέως, πρώην συζύγους, φίλους και κολλητούς σε διάφορες, καλοαμοιβόμενες βεβαίως, θέσεις του Δημοσίου τομέα.

Έχουν άλλωστε λαμπρό παράδειγμα τον ίδιο τον  πρωθυπουργό ο οποίος από τα πρώτα πράγματα που έκανε όταν ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας, ήταν να προβιβάσει τη σύζυγό του από δασκάλα του δημοτικού σε καθηγήτρια πανεπιστημίου.

Αυτά που ζούμε τις τελευταίες ημέρες , πιστεύουμε ότι θα πρέπει να προβληματίσουν  κάθε σκεπτόμενο δημοκρατικό πολίτη , για το ήθος των ανθρώπων στους οποίους, με την ψήφο του, παρέδωσε την διακυβέρνηση της χώρας.

Μέσα σε τέσσερα χρόνια  έκαναν πολύ χειρότερα από το «παλαιό πολιτικό σύστημα»  το οποίο μονίμως κατηγορούν. Το «ηθικό πλεονέκτημα» της αριστεράς αποδείχθηκε μύθος  και  επικοινωνιακή φούσκα , που έσκασε, ευτυχώς,  με μεγάλο θόρυβο.

Μετέτρεψαν το κράτος σε παράρτημα τακτοποίησης και επαγγελματικής αποκατάστασης των πάσης φύσεως στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ , τα οποία βεβαίως πληρώνουν και δυστυχώς θα πληρώνουν και στο μέλλον οι πολίτες.»

Επιστροφή