Αθλητικά

ΣΚΕΠΑΣΤΗ 2005: Τσαραμίρσης έφυγε, Κατσικογιάννης έρχεται...

ΣΚΕΠΑΣΤΗ 2005: Τσαραμίρσης έφυγε, Κατσικογιάννης έρχεται...
22 Ιουνίου 2019, 14:00
Τρίτη χρονιά στην Α' ΕΠΣΕ με τρίτο στη σειρά προπονητή

 

Η Σκεπαστή, η ομάδα που εκπροσωπεί στη μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣ Εύβοιας το μικρότερο πληθυσμιακά χωριό, θα τριτώσει την παρουσία της στους "μεγάλους" με νέο προπονητή στον πάγκο της.

Στην παρθενική της εμφάνιση στην Α' ΕΠΣΕ είχε προπονητή τον Βαγγέλη Μπεκάκο, την περίοδο 2016-2017. Μετά ανέλαβε ο Γιώργος Τσαραμίρσης, με τον οποίο πορεύτηκε στο τελευταίο πρωτάθλημα.

Ο Τσαραμίρσης δεν θα συνεχίσει να έχει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας, "αφού προσωπικοί και επαγγελματικοί λόγοι δεν επιτρέπουν την επέκταση συνεργασίας", όπως αναφέρθηκε από τη διοίκηση της ομάδας, η οποία έχει έρθει σε επαφή με τον Στάθη Κατσικογιάννη (στη φωτό ως παίκτης με τη φανέλα της Ιστιαίας), για να πάρει τη θέση του.

Οπως όλα δείχνουν, ο προπονητής από την Ιστιαία, που έκανε φέτος μια καλή πορεία με την ομάδα της Βόρειας Εύβοιας (Ενωση Ιστιαίας) στην επιστροφή της στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΕ, θα είναι πιθανότατα ο νέος κόουτς της Σκεπαστής, η οποία έχει ήδη ανακοινώσει τη συνέχεια της συνεργασίας της με τους παίκτες, Ηλία Ξιφαρά, Δημήτρη Ζουζουλή, Παύλο Γερογιάννη, Νίκο Καψάλα και άλλους...

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ