ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Κ12)-ΚΥΖΙΚΟΣ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ (Κ12) 1-5: Καθάρισε τον μεγάλο τελικό από το πρώτο ημίχρονο

23 Ιουνίου 2019, 21:01
A+ A-
Το πρωτάθλημα Προπαίδων ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή του Αγ. Λουκά, Αντώνη Κουκουβάου.

Ο Κύζικος Νέας Αρτάκης αναδείχθηκε πρωταθλητής στο πρωτάθλημα (Κ12) Προπαίδων που διοργάνωσε φέτος η ΕΠΣ Ευβοίας, ένα πρωτάθλημα που ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή, Αντώνη Κουκουβάου.

Γι' αυτό και ο σημερινός τελικός Κύζικος-Ακαδ. Ερέτριας έγινε στο γήπεδο του Αγ. Λουκά, όπου έπαιζε μπάλα ο Κουκουβάος.

Ο Κύζικος Ν. Αρτάκης (στη φωτό πάνω οι πιτσιρικάδες του σηκώνουν την κούπα) έβαλε τις βάσεις της νίκης και της πρωτιάς από το πρώτο ημίχρονο, όταν και προηγήθηκε με 4-0.

Αύξησε τον δείκτη του σκορ (5-0) στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου, ενώ η Ακαδ. Ερέτριας, το μόνο που κατάφερε ήταν να σημειώσει το γκολ της τιμής.

Τα γκολ: Στο 4' ο αρχηγός του Κύζικου Μπόκος έκανε το 0-1, στο 10' ο Σπύρου το 0-2, στο 15' ο Βουγιούκας το 0-3 και στο 25' ο Μπασούκος το 0-4.

Στο 35' ο Μπόκος με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 0-5, ενώ η Ακαδ. Ερέτριας μείωσε σε 5-1 στο αμέσως επόμενο λεπτό (36') με γκολ του Τσίγκα, που ήταν τραυματίας (δεν έπαιξε στον ημιτελικό με τον Λήλα) και τελευταία στιγμή συμπεριλήφθηκε στην αποστολή (μπήκε αλλαγή).

Τυπικά γηπεδούχος ήταν η ομάδα της Ακαδημίας Ερέτριας.

Διαιτησία: Καρβελάς, Σέρρας - Γάτος.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Σπύρος Μήτρου): Ντότσι, Παπαϊωάννου, Τσιτσικάς, Ψωμαδέλης, Κιάκης, Αρσενόπουλος, Παν. Μπαλάκας, Παναγιάρης, Ντερβίσι, Ζέκα, Μαγκούτας (Ι. Μπασινάς, Κ. Μπασινάς, Ε. Μπασινάς, Μητακίδης, Κιοσεγάν, Ματθ. Τσίγκας, Τσώκος).

ΚΥΖΙΚΟΣ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ (Μιχάλης Μαύρος): Φωτιάδης, Μιτζιφίρης, Γένης, Στούμπος, Μπόκος, Μπασούκος, Βουγιούκας, Σπύρου, Χουλιάρας, Χ-Σ Μπίστα, Γραμματικός (Καλομοίρης, Κ. Αδαμόπουλος, Μανιάς, Β. Αδαμόπουλος).

*ΣΕ ΝΕΟΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ ΤΟ ΦΑΚΟ ΤΟΥ EGNOMI.GR

Επιστροφή