Απεχθάνεται τη Σεχραζάτ

Απεχθάνεται τη Σεχραζάτ
27 Ιανουαρίου 2011, 07:30
A+ A-
Η κούκλα της φωτογραφίας απεχθάνεται τη Σεχραζάτ και τα τούρκικα σήριαλ. Διαβάστε ποια είναι, καθώς και άλλες δηλώσεις για τη νέα μόδα της τηλεόρασης. 

Τα τούρκικα σήριαλ κατέκλυσαν την ελληνική τηλεόραση. Η Σεχραζάτ ( φωτό δεξιά) και ο Ονούρ, στο σήριαλ " Χίλιες και μία νύχτες", γνώρισαν τεράστια επιτυχία με αποτέλεσμα να πολλαπλασιαστούν οι τούρκικες σειρές στα ελληνικά κανάλια.

Σημεία των καιρών, θα πει κάποιος, κάποτε ενθουσίαζαν το κοινό οι Αμερικάνικες σαπουνόπερες ( Ντάλλας, Δυναστεία), μετά ήρθε η σειρά των Βραζιλιάνικων και των Μεξικάνικων σειρών, τώρα βρισκόμαστε στον αστερισμό των τούρκικων σήριαλ.

Τι πιστεύουν όμως οι Χαλκιδέοι και οι Χαλκιδέες (κυρίως) για αυτά τα σήριαλ; Τους αρέσουν και που αποδίδουν την επιτυχία τους; Η σπουδάστρια σε σχολή κομμωτικής Μαρία Κοντογιάννη (φωτό αριστερά) έχει άποψη για την εισβολή των σειρών από την Τουρκία στην ελληνική τηλεόραση. Να τι μας λέει:

" Είναι λογικό να προτιμούν τα ελληνικά κανάλια τα τούρκικα σήριαλ, γιατί είναι φτηνές παραγωγές. Εγώ βλέπω το σήριαλ ''Χίλιες και μια νύχτες" και μου αρέσει η επίπονη διαδρομή των πρωταγωνιστών, για να φτάσουν εκεί που θέλουν, στην αληθινή αγάπη."

Μία παρέα μαθητών, ο Νίκος Χρόνης, η Έφη Αβαγιανού και ο αδελφός της Κώστας (φωτό δεξιά) μας δηλώνουν ότι βλέπουν τούρκικες παραγωγές. Η αγαπημένη τους είναι το "Κισμέτ" και υποστηρίζουν ότι:

"Αυτό που μας αρέσει στα τούρκικα σήριαλ είναι ότι κρατάνε ένα επίπεδο, αποφεύγουν τις  σκηνές έντονου ερωτισμού και τα χυδαία τρυκ, για να προσελκύσουν τηλεθέαση, όπως δυστυχώς κάνουν αρκετές ελληνικές σειρές."

Καλά, δεν θα βρούμε και κάποιον που να μην του αρέσουν τα τούρκικα σήριαλ, αναρωτηθήκαμε, και τον βρήκαμε, μάλλον ΤΗΝ βρήκαμε. Πρόκειται για την Αγγελική Γιαννικοπούλου (φωτό κάτω), η οποία τόνισε ότι απεχθάνεται τη Σεχραζάτ (το ρόλο εννοείται, όχι το πρόσωπο της ηθοποιού) και τα σήριαλ από τη γείτονα χώρα. Η ίδια μας εξηγεί γιατί:

" Είδα λίγο στην αρχή και ... έκοψα φλέβες. Είναι σειρές θλιβερές, που σε κάνουν να μελαγχολείς. Εκτός αυτού περιγράφουν έρωτες βγαλμένους από παραμύθια, που στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν. Τα σήριαλ πιστεύω πρέπει να περιέχουν και ρεαλιστικά στοιχεία, για να είναι πετυχημένα."

Τελειώνοντας να παραθέσω και την άποψη της γιαγιάς μου φανατικής τηλεθεάτριας των τούρκικων σήριαλ και φαν (... όχι ρε γιαγιά δεν θέλουν να φάνε, άλλο εννοώ!) της Σεχραζάτ. " Παιδάκι μου αυτά είναι έργα, όχι σαν τα ελληνικά με τις ξεβράκωτες, αυτά να βλέπεις."  

    

Επιστροφή