ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ: Απέκτησε τον Τόρα και προχώρησε σε μπαράζ ανανεώσεων

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ: Απέκτησε τον Τόρα και προχώρησε σε μπαράζ ανανεώσεων
25 Ιουνίου 2019, 15:30
A+ A-
Θέλει να πρωταγωνιστήσει η ομάδα του Αλιβερίου την ερχόμενη σεζόν.

Σε μία σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Ταμυναϊκός που απέκτησε από τον Απόλλωνα Ερέτριας τον Γκέρσι Τόρα, περσινό πρώτο σκόρερ της Α' ΕΠΣΕ.

Μάλιστα, ο Τόρα είναι η πρώτη φορά που αποχωρίζεται τον Απόλλωνα, τον οποίο θα βρει αντίπαλο στο επερχόμενο πρωτάθλημα.

Ο Τόρα αγωνίστηκε στον Απόλλωνα 11 σερί έτη και ο Ταμυναϊκός έγινε η πρώτη ομάδα στην οποία μεταγράφεται, γεγονός που αναφέρεται και στην ανακοίνωση της ομάδας του Αλιβερίου, η οποία είναι η παρακάτω: 

«Αστραπιαία αντέδρασε ο πρόεδρος κ. Τάσος Κατσινόπουλος, υλοποιώντας το Νο1 μεταγραφικό στόχο του σχεδιασμού, για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Ο υψηλόσωμος σέντερ φορ του Απόλλωνα Ερέτριας, Γκέρσι Τόρα, υπέγραψε την πρώτη μεταγραφή στην καριέρα του και θα αγωνιστεί με τα χρώματα της ομάδας μας. Γκέρσι σε καλοσωρίζουμε στην οικογένεια του ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΥ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ και σου ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και πολλά γκολ».

Η ανακοίνωση για τις ανανεώσεις των «Ρούκι»

«Συνέχεια ανανεώσεων για την ομάδα μας... Ρούκι στην Α' κατηγορία, την περ. σεζόν, ο ακραίος αμυντικός Δημήτρης Δήμου, ο μέσος Χάρης Κροκόδειλος και ο επιθετικός Σούλης Ποδαράς, πρωταγωνίστησαν με αρκετές συμμετοχές και θα ...συνεχίσουν και τη νέα περίοδο. Επίσης, παραμένουν οι νεαροί αμυντικοί Άκης Όρσας, Χοντζόλι Γιάννης, ο μεσοεπιθετικός Μάριος Κρόκος, ενώ από τις ακαδημίες ανεβαίνει στην πρώτη ομάδα ο τερματοφύλακας Στέφανος Λιάτης».

Συγχαρητήρια σε Πομαρές και Φωτόπουλο

«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. συγχαίρει τους επιτυχόντες στις πανελλαδικές εξετάσεις, Πομαρές Αλέξη και Φωτόπουλο Δημήτρη, που θα ξεκινήσουν προετοιμασία, αλλά η ποδοσφαιρική τους συνέχεια θα κριθεί από την σχολή που θα εισαχθούν και εύχεται σε όλα τα παιδιά, υγεία και καλή ποδοσφαιρική και φοιτητική χρονιά».

Οι ...πρωτοκλασάτες ανανεώσεις

«Δυναμικό ξεκίνημα στις ανανεώσεις για την ομάδα μας... Οι άριστες διαπροσωπικές σχέσεις, η άψογη συνεργασία με τη διοίκηση και η παραμονή του προπονητή κ. Καρβέλη, είχαν ως αποτέλεσμα την άμεση ανανέωση των 4 αρχηγών του Ταμυναικού και 4 ακόμα ποδοσφαιριστών, που αποτέλεσαν το βασικό κορμό πέρυσι. Πρόκειται για τους:

Πιλάτη Λεωνίδα
Αναστασίου Βασίλη
Αναστασίου Μάνο
Μητακίδη Νίκο
Κούτρα Νίκο
Βρέττο Παναγιώτη
Κουτσαυλή Θανάση
Λάμπρου Γιάννη

Κοινός σκοπός φέτος είναι να παραμείνουν όλοι οι πρωταγωνιστές της προηγούμενης χρονιάς. Ευελπιστούμε στη θετική ανταπόκριση κάποιων ακόμα ποδοσφαιριστών, της ευρύτερης περιοχής του Αλιβερίου, ενώ στο σχεδιασμό περιλαμβάνονται και ορισμένες μεταγραφές για ακόμα μεγαλύτερη ενίσχυση της ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ».

Επιστροφή