Παιδεία

Σήμερα οι βαθμολογίες των πανελλαδικών εξετάσεων

Σήμερα οι βαθμολογίες των πανελλαδικών εξετάσεων
28 Ιουνίου 2019, 10:18
Μετά τις 13.00 το μεσημέρι οι καταστάσεις σε ΓΕΛ και ΕΠΑΛ . 

Κορυφώνεται η αγωνία των υποψηφίων των πανελλαδικών εξετάσεων, οι οποίοι σήμερα, Παρασκευή 28/6 περιμένουν τις βαθμολογίες τους. Συγκεκριμένα, μετά τις 13.00 το μεσημέρι θα αναρτηθούν στα σχολεία οι καταστάσεις με τις βαθμολογίες, με το σύστημα των κωδικών. Δηλαδή, αντί για το ονοματεπώνυμο θα υπάρχει ο κωδικός και τα βαθμολογικά στοιχεία του κάθε υποψηφίου.

Ολοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα http://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Επίσης, από την επόμενη Πέμπτη, 4 Ιουλίου, οι υποψήφιοι θα μπορούν να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο (επιλέγοντας «Οριστικοποίηση»), στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr. Η προθεσμία για την οριστική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων λήγει τη Δευτέρα 15 Ιουλίου και είναι αποκλειστική.

Όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ θα λειτουργήσουν επιπλέον την Τρίτη 9 Ιουλίου καθώς και τη Δευτέρα 15 Ιουλίου, για τους υποψηφίους, ώστε να μπορούν να τους βοηθήσουν στην ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ