Αθλητικά

"Διαζύγια" προπονητών

Διαζύγια προπονητών
25 Ιανουαρίου 2011, 18:14
Παρελθόν από τις ομάδες τους αποτελούν Ταυταρίδης και Κατσινής

Οι δύο συνεχόμενες τριάρες, από Αρτάκη εντός έδρας και από Ωρεούς στο Ν. Πύργο της βόρειας Εύβοιας, έπεσαν ...βαριές στον Αμαρυνθιακό που δεν λέει να ξεκολλήσει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Το ...μάρμαρο για την άσχημη βαθμολογική κατάσταση της ομάδας πλήρωσε, όπως συνηθίζεται σ' αυτές τις περιπτώσεις, ο κόουτς Τάσος Ταυταρίδης (φωτό).

Ο προπονητής που αντικατέστησε τον Μπάμπη Γεωργίου κατά τη διάρκεια της σεζόν, αποτελεί παρελθόν από τον Αμαρυνθιακό. Τη θέση του πήρε ο παλαίμαχος ποδοσφαιρισής της ομάδας Αργύρης Καραβάς.


Παρελθόν και ο Σεϊντόπουλος

Ο νέος κόουτς  καλείται για δεύτερη φορά τα τελευταία χρόνια να ...βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά, μεσούσης της περιόδου. Στην προσπάθειά του αυτή, δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Κώστα Σεϊντόπουλου (φωτό κάτω), που δεν είναι πια παίκτης του Αμαρυνθιακού.

Η Διοίκηση του Αμαρυνθιακού έδιωξε τον Σεϊντόπουλο από την ομαδα, γιατί όπως υποστηρίζει "είχε υποπέσει σε πειθαρχικά παραπτώματα".

Η ταυτόχρονη απομάκρυνση των Ταυταρίδη και Σεϊντόπουλου, ίσως σημαίνει ότι η διοίκηση του Αμαρυνθιακού έχε συμφιλιωθεί με την ιδέα του υποβιβασμού και προσπαθεί να ξεφορτωθεί τα ...βαριά συμβόλαια της ομάδας. Ο Αργύρης Καραβάς, άλλωστε, όπως έχει πράξει και στο παρελθον, είναι διατεθειμένος να συνεισφέρει αφιλοκερδώς μέχρι να βρεθεί ο επόμενος προπονητής.


Αλλαγή και στο Αλιβέρι

Αλλος ένας πάγκος ομάδας Α1 της Εύβοιας ...άλλαξε μετά τους αγώνες του Σαββατοκύριακου. Ο Ταμυναϊκός έμεινε χωρίς βαθμό ...το 2011 και ο Σπύρος Κατσινής (φωτό κάτω αριστερά) έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης, η οποία την έκανε δεκτή. 

Να σημειωθεί ότι την τρέχουσα περίοδο στο Αλιβέρι ξεκίνησε νέα διοίκηση με νέο προπονητή και πολλά νέα παιδιά στη σύνθεσή της ομάδας.

Το ξεκίνημα ήταν αρκετά ικανοποιητικό, αλλά τελευταία υπήρχαν και τραυματισμοί, αλλά και πολλά νεύρα εντος αγωνιστικού χώρου που είχαν σαν αποτελεσμα τις πολλές αποβολές και συνεπώς την αποδυνάμωση της ομάδας λόγω αρκετών απουσιών.

Τη θέση του κ. Κατσινή πήρε ο Νίκος Καλοκαιρινός (δεξιά φωτό), ο οποίος και πέρσι είχε αναλάβει μεσούσης της περιόδου τον Ταμυναϊκό μετά την απομάκρυνση του Βαγγέλη Πεππέ.

Ο ίδιος είχε συνδέσει (μετά τη λήξη της καριέρας του ως παίχτης), το όνομά του με  την ομάδα του Αλιβερίου γαι μια επταετία αφού ήταν ο τεχνικός της συνεχώς από το 1997 έως το 2004. Μετά από μια μικρή θητεία του Αποστόλη Τζωρτζή μονιμοποιήθηκε για μια διετία αλλος ένας γηγενής "Ταμυνεύς" ο Γιώργος Μπόκαρης. Το 2006 ήρθε ο Τάκης Ακριτίδης (για μικρό διάστημα, αφού επανήλθε και τέλειωσε τη σεζόν ο Μπόκαρης) και ακολούθησε η διετία (2007-09) του Βαγγέλη Ντόβολη, με τον οποίο κέρδισε και το κύπελλο Εύβοιας το 2008.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι διαιτητες στους αγώνες του Σαββατοκύριακου

Οι διαιτητες στους αγώνες του Σαββατοκύριακου
Αθλητικά
[17/09/2021 - 15:13]

Ο Γιάννης Κηρύκος στη Μακρυκάπα και στο Δύστο - Ο Κασομούλης στο ντέρμπι Ερέτρια-Αμάρυνθος ...περισσότερα

Ξεκίνησε δυναμικά η ποδοσφαιρική Ακαδημία του ΑΟ Κονιστρών και Περιχώρων!

Ξεκίνησε δυναμικά η ποδοσφαιρική Ακαδημία του ΑΟ Κονιστρών και Περιχώρων!
Αθλητικά
[16/09/2021 - 19:45]

Με τους προπονητές Παύλο Βογιατζή, Νίκο Κωτσή και την γυμνάστρια Ελευθερία Βάρκα! ...περισσότερα