ΝΔ ΕΥΒΟΙΑ: Πανηγύρισε και παραιτήθηκε ο Πέτρος Ποδάρας από πρόεδρος της Νομαρχιακής

ΝΔ ΕΥΒΟΙΑ: Πανηγύρισε και παραιτήθηκε ο Πέτρος Ποδάρας από πρόεδρος της Νομαρχιακής
8 Ιουλίου 2019, 10:47
A+ A-
Διαβάστε την ανακοίνωσή του.

Πριν καλά-καλά κοπάσουν τα πανηγύρια για τη νίκη της ΝΔ στις εκλογές, ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Εύβοιας Πέτρος Ποδάρας ανακοίνωσε ότι παραιτείται από το αξίωμά του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πέτρου Ποδάρα έχει ως εξής:

«Απόψε, για δεύτερη φορά μέσα σε 1,5 μήνα, η Εύβοια έγινε μπλέ. Απόψε, για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια, η Νέα Δημοκρατία κερδίζει την Εύβοια σε εθνικές εκλογές.

Οι συνεργάτες μου κι εγώ είμαστε περήφανοι που η φωνή της Εύβοιας βρίσκεται σε αρμονία με τη φωνή όλης της Ελλάδας, η οποία ζήτησε πολιτική αλλαγή και έδωσε την ξεκάθαρη εντολή στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για να την φέρει.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους Ευβοείς που προσήλθαν στις κάλπες και κυρίως εκείνους που για πρώτη φορά εμπιστεύθηκαν το κόμμα μας, μια εμπιστοσύνη που ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είμαστε βέβαιοι ότι θα δικαιώσουν.

Ευχαριστώ όλους τους στενούς μου συνεργάτες, μέλη της ΝΟΔΕ και των τοπικών Οργανώσεων, ιδιαίτερα τα μέλη της Τοπικής Οργάνωσης της Χαλκίδας που έδωσαν το είναι τους γι’ αυτές τις εκλογές. Ευχαριστώ επίσης τους υποψήφιους βουλευτές και όλα τα στελέχη μας που εργάστηκαν κατά την προεκλογική περίοδο, αλλά κυρίως τους εθελοντές μας, εκλογικούς αντιπροσώπους της ΝΔ, που στελέχωσαν τα 453 εκλογικά τμήματα σε Εύβοια και Σκύρο.

Στη συνέχεια της βραδιάς, θα παρακολουθήσω την ολοκλήρωση των αποτελεσμάτων στο Νομό και τη διαμόρφωση της κατανομής των εδρών στο Νομό Ευβοίας, που έχει το δικό της ενδιαφέρον.

 

Θέλω όμως σε προσωπικό επίπεδο να κλείσω λέγοντας το εξής:

Ήταν για εμένα ένα όμορφο ταξίδι που ξεκίνησε πριν 3 χρόνια και 3 μήνες με την πρώτη εκλογή μου στην προεδρία της Οργάνωσης και με έμπνευση την εκλογή τότε του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία του κόμματος.

Ένα ταξίδι που συνεχίστηκε μετά την επιβεβαίωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου από τη βάση του κόμματος και στις περσινές εσωκομματικές εκλογές. Ένα ταξίδι όμως που απόψε για μένα ολοκληρώνεται.

Ένας κύκλος ενασχόλησης και προσφοράς κλείνει οριστικά, με την προσωπική μου δικαίωση για τη στήριξη των μεγάλων επιλογών στις αυτοδιοικητικές εκλογές που προηγήθηκαν και συγκεκριμένα του Φάνη Σπανού για την Περιφέρεια και της Έλενας Βάκα για το Δήμο Χαλκιδέων, και την επίτευξη απόψε και του στόχου της γαλάζιας Εύβοιας, στόχου που εξαρχής είχα θέσει και που λίγοι τότε τον πίστευαν.

Στο τέλος της εβδομάδας θα δώσω συνέντευξη τύπου στα γραφεία της ΝΟΔΕ για το αποτέλεσμα των εκλογών και θα ανακοινώσω επίσημα τις αποφάσεις μου, αφού πρώτα ενημερώσω αναλυτικά τους συνεργάτες μου και τα αρμόδια όργανα του κόμματος

Σας ευχαριστώ όλους, ευχαριστώ για τη στήριξη, καλή δύναμη στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ζήτω η Νέα Δημοκρατία, ζήτω η γαλάζια Εύβοια»!

Επιστροφή