ΝΤΡΑΓΚΑΝ ΚΝΕΖΕΒΙΤΣ: Επέστρεψε στην Εύβοια για να αναλάβει τον ΑΠΚΟ Δροσιάς

ΝΤΡΑΓΚΑΝ ΚΝΕΖΕΒΙΤΣ: Επέστρεψε στην Εύβοια για να αναλάβει τον ΑΠΚΟ Δροσιάς
9 Ιουλίου 2019, 17:22
A+ A-
Θα αντικαταστήσει στην ομάδα της Ανθηδώνας τον Δημήτρη Αντωνόπουλο.

O Ντράγκαν Κνέζεβιτς που έγραψε την δική του ιστορία στο ευβοϊκό ποδόσφαιρο, φορώντας με επιτυχία τη φανέλα του Α.Ο. Ν. Αρτάκης, του Ευβοϊκού Χαλκίδας, των Λουκισίων και του Χαλκίνεου, επιστρέφει στην Εύβοια και αναλαμβάνει προπονητής στον ΑΠΚΟ Δροσιάς, αφού χθες το βράδυ συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση του Μίμη Κολούτσου

Η πρώτη του γνωριμία με το ευβοϊκό κοινό έγινε όταν μεταγράφηκε στον ΑΟΝΑ το καλοκαίρι του 2002 (προπονητής του τότε, ήταν ο Γιώργος Λάμπρου) και αγωνίστηκε στη Δ' Εθνική με την ομάδα της Αρτάκης. Ηταν, μάλιστα, ο πρώτος σκόρερ της με 10 γκολ εκείνη τη σεζόν (2002-2003).

Προηγουμένως είχε αγωνιστεί σε Νάουσα, Πρέβεζα, Τρίκαλα, Ιάλυσο, Λάρισα και Λεβαδειακό. Στην Εύβοια αναδείχθηκε πρωταθλητής σαν παίκτης με τα Λουκίσια (2007) και τον Ευβοϊκό Χαλκίδας (2004)

Όταν κρέμασε τα παπούτσια του μετά από μία πλούσια και πετυχημένη καριέρα, ο Βόσνιος μεσοεπιθετικός αποφάσισε να ακολουθήσει την «πεπατημένη» της προπονητικής, ξεκινώντας από τον Απόλλωνα Παραλίας το 2007.

Έριξε άγκυρα στην Εύβοια και κάθισε, ακόμη, στον πάγκο του ΑΟ Λουκισίων στη Δ' Εθνική (οδήγησε τους πορτοκαλί στην κατάκτηση του κυπέλλου το 2009). Στη συνέχεια, άλλαξε για λίγο γειτονιά και  το Δεκέμβρη του 2010 (μετά την ήττα από τη Δάφνη Ερυθρών του Αρτακιανού Γιάννη Παπαθεοδώρου) παραιτήθηκε από τα Λουκίσια και ανέλαβε αμέσως την Αναγέννηση Σχηματαρίου.

Το Νοέμβρη του 2012 ανέλαβε τον ΑΟΝΑ (στην Α' ΕΠΣΕ μέχρι το Γενάρη του 2014), αλλά ...μια μέρα κούνησε μαντήλι με προορισμό τα Τρίκαλα.

Κι εκεί, ασχολήθηκε με αυτό που αγαπάει περισσότερο στη ζωή του, το ποδόσφαιρο (προπονητής στον Ατρόμητο Παλαμά, ΠΟ Φήκης, ενώ τα δυο τελευταία χρόνια είχε αναλάβει τις Ακαδημίες του ΑΟ Τρίκαλα).

Ομως, αποδείχθηκε ότι δεν πέταξε μαύρη πέτρα, καθώς ο Κνέζεβιτς επιστρέφει σε γνωστά του λημέρια για ν' αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΑΠΚΟ Δροσιάς.

Στην ομάδα της Ανθηδόνας θα αντικαταστήσει τον Δημήτρη Αντωνόπουλο, ο οποίος προσέφερε έργο και οδήγησε τον ΑΠΚΟ στην επιστροφή του στην Α' ΕΠΣΕ, αλλά και στην 6η θέση του απερχόμενου πρωταθλήματος. 

Επιστροφή