ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Μεθενίτης στον πάγκο ξανά - Διαζύγιο με Ζουλιώτη και Ρεπετσά

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Μεθενίτης στον πάγκο ξανά - Διαζύγιο με Ζουλιώτη και Ρεπετσά
10 Ιουλίου 2019, 16:36
A+ A-
Ο Στούπας ακολούθησε τη ...λογική Μαρινάκη στο θέμα του προπονητή.

Ενδεχομένως κάποιοι να περίμεναν ότι οι δρόμοι του Ηρακλή Ψαχνών και του Θανάση Μεθενίτη (φωτό) θα χώριζαν το φετινό καλοκαίρι εξαιτίας της απώλειας του τίτλου από την Αρτάκη στο απερχόμενο πρωτάθλημα.

Ομως, όλα δείχνουν ότι οι δύο πλευρές θα ανανεώσουν τη συνεργασία τους και για την ερχόμενη σεζόν.

Η διοίκηση του Ηρακλή δηλώνει απόλυτα ευχαριστημένη από το έργο και τον τρόπο δουλειάς του Μεθενίτη (σ.σ. ο πρόεδρος Γιώργος Στούπας έκανε μνεία στον Μεθενίτη και στην πρόσφατη ΓΣ) και παρότι δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση της ομάδας, θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν βέβαιη η συνέχιση της συνεργασίας τους.

Οπως σκέφτηκε ο Στούπας, σκέφτηκε και ο Μαρινάκης, που κι αυτός στήριξε την επιλογή Μάρτινς, μολονότι το πρωτάθλημα το πήρε ο ΠΑΟΚ.

Οι Στούπας και Μαρινάκης συμφωνούν και σε κάτι ακόμη, στο ότι Ηρακλής Ψαχνών (Α' ΕΠΣΕ) και Ολυμπιακός (Σούπερ Λίγκα) έπαιξαν το πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο, άσχετα αν έμειναν με ...άδεια χέρια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο (σ.σ. Αρτάκη και ΠΑΟΚ έκαναν το νταμπλ).

Πάντως, στον Ηρακλή Ψαχνών σημειώθηκαν και δύο αποχωρήσεις, καθώς οι δύο έμπειροι αμυντικοί Θανάσης Ρεπετσάς και Δημήτρης Ζουλιώτης έλυσαν τη συνεργασία τους με τους πράσινους και θα αναζητήσουν διαφορετική ποδοσφαιρική στέγη για τη σεζόν 2019-2020.

Επιστροφή