Το 20λεπτο της υπομονής

Το 20λεπτο της υπομονής
27 Ιανουαρίου 2011, 07:33
A+ A-
Απεργούν οι φαρμακοποιοί και ο μοναδικός εφημερεύων άργησε να ανοίξει το κατάστημα!

Σε απεργία βρίσκονται από χθες Τετάρτη οι φαρμακοποιοί, οι οποίοι εντείνουν τις διαμαρτυρίες τους κατά του σχεδιαζόμενου ανοίγματος του επαγγέλματος.

Στη Χαλκίδα, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος έχει ανακοινώσει έκτακτο ωράριο εφημεριών μέχρι την Παρασκευή. Σύμφωνα με αυτό, από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ είναι ανοιχτό μόνο ένα φαρμακείο σε όλη την πόλη.

Χθες, λοιπόν, από τις 12 μέχρι τις 4 το μεσημέρι εφημέρευε το φαρμακείο του Κωνσταντίνου Γεωργούση στην οδό Αβάντων 53. Ωστόσο, το φαρμακείο άνοιξε τις θύρες του με καθυστέρηση 20 λεπτών!

Υπό άλλες συνθήκες, θα μιλάγαμε για ένα μικρό ατόπημα. Εν προκειμένω, όμως, βλέπετε την ταλαιπωρία που προξένησε σε όλους τους πολίτες, οι οποίοι είχαν ανάγκη από ένα φάρμακο.

Δέκα τουλάχιστον άτομα περιμένουν υπομονετικά έξω από το κλειστό φαρμακείο, αφού δεν μπορούν να απευθυνθούν αλλού. Ενας Θεός ξέρει, δε, αν κάποιος από τους πολίτες έχει άμεση ανάγκη να προμηθευτεί ένα φάρμακο.

Εδώ μιλάμε για την ανθρώπινη υγεία, όπου δεν χωρούν καθυστερήσεις. Εκτός αυτού, με κάτι τέτοια χάνουν το δίκιο τους οι κινητοποιήσεις των κλάδων και είναι κρίμα να αμαυρώνεται στη συνείδηση των πολιτών μία ολόκληρη προσπάθεια εξαιτίας μεμονωμένων, ατυχών περιστατικών. 

Επιστροφή