Αθλητικά

Στην Κύμη ο Σεϊντόπουλος

27 Ιανουαρίου 2011, 09:43
Έφυγε από τον Αμαρυνθιακό και έχει την ευκαιρία να στεφτεί πρωταθλητής.

Από 'κει που αγωνιζόταν για να παραμείνει στην κατηγορία, ο Κώστας Σεϊντόπουλος (δεξιά στη φωτό) έχει μεγάλες πιθανότητες να τελειώσει τη σεζόν ως πρωταθλητής! Η συνεργασία του με τον παραπαίοντα φέτος Αμαρυνθιακό τελείωσε -άδοξα- και επόμενος σταθμός του είναι η Κύμη που βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Αφορμή για να φύγει ο Σεϊντόπουλος από τον Αμαρυνθιακό ήταν το εκτός έδρας παιχνίδι με τους Ωρεούς. Ο παίκτης δεν ταξίδεψε στην βόρεια Εύβοια, γιατί όπως υποστηρίζει η πλευρά του ήταν τραυματίας και είχε, μάλιστα, ενημερώσει σχετικά το προπονητικό τιμ. Η διοίκηση, όμως, του καταλόγισε πειθαρχικό παράπτωμα και τον έδιωξε από την ομάδα.

Όπως ήταν αναμενόμενο λόγω της ποδοφαιρικής του αξίας, ο Κώστας Σεϊντόπουλος δεν άργησε να βρει ομάδα. Κατέληξε στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Κύμη, με μεταγραφή που εξελίχτηκε σε θρίλερ.

Αρχικά, ο ποδοσφαιριστής είχε συμφωνήσει με τη Δροσιά και οι άνθρωποι της ομάδας πήγαν στην Αμάρυνθο για να πέσουν οι υπογραφές. Τελευταία στιγμή, όμως, μπήκε στο παιχνίδι η Κύμη και με συνοπτικές διαδικασίες έκανε δικό της τον Κώστα Σεϊντόπουλο.

Η πιάτσα έχει βουίξει ότι μεγάλο ρόλο στη μετακίνηση του Σεϊντόπουλου στην Κύμη έπαιξε ο Λάκης Χαραλάμπους, πρώην παίκτης του Αμαρυνθιακού που πέρασε ένα φεγγάρι και από τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Είχε χαθεί ο Λάκης από το ποδοσφαιρικό προσκήνιο και φαίνεται ότι επέστρεψε, αυτή τη φορά ως μάνατζερ.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι διαιτητες στους αγώνες του Σαββατοκύριακου

Οι διαιτητες στους αγώνες του Σαββατοκύριακου
Αθλητικά
[17/09/2021 - 15:13]

Ο Γιάννης Κηρύκος στη Μακρυκάπα και στο Δύστο - Ο Κασομούλης στο ντέρμπι Ερέτρια-Αμάρυνθος ...περισσότερα

Ξεκίνησε δυναμικά η ποδοσφαιρική Ακαδημία του ΑΟ Κονιστρών και Περιχώρων!

Ξεκίνησε δυναμικά η ποδοσφαιρική Ακαδημία του ΑΟ Κονιστρών και Περιχώρων!
Αθλητικά
[16/09/2021 - 19:45]

Με τους προπονητές Παύλο Βογιατζή, Νίκο Κωτσή και την γυμνάστρια Ελευθερία Βάρκα! ...περισσότερα