Αθλητικά

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ: Ενίσχυση με Ευβοείς ...από τα Οινόφυτα

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ: Ενίσχυση με Ευβοείς ...από τα Οινόφυτα
20 Ιουλίου 2019, 13:30
Πήρε Νίκο Ευσταθίου, Γιώργο Ζαχαριά και τον Χρήστο Τζαφέρο

Με τριπλό κτύπημα μπήκε στις μεταγραφές ο ΑΠΚΟ Δροσιάς. Η διοίκηση του Μίμη Κολούτσου ενίσχυσε τον κορμό της ομάδας, που είχε μια πολύ καλή παρουσία την τελευταία χρονιά, με τρεις παίκτες, από τους οποίους οι δυο είναι πολύ έμπειροι και τη χρονιά που πέρασε έπαιζαν στην Ολυμπιάδα Οινοφύτων.

Πρόκειται για τον Ανθηδώνιο Νίκο Ευσταθίου και τον Γιώργο Ζαχαριά.

Ο πρώτος, πολύ γνωστός κεντρικός αμυντικός με θητεία στις ομάδες των Λουκισίων (φωτό δεξιά), του Ολυμπιακού Χαλκίδας και του ΑΟ Χαλκίς και πολλές συμμετοχές στη Γ' και Δ' Εθνική, τα τελευταία χρόνια είχε μετακομίσει στη γειτονική Βοιωτία, όπου αγωνίστηκε στη Θήβα και την Ολυμπιάδα Οινοφύτων.

Στην τελευταία είχε συμπαίκτη τον έτερο πολύπειρο των μεταγραφών του ΑΠΚΟ, τον Γιώργο Ζαχαριά, αμυντικό μέσο, ο οποίος έχει αγωνιστεί ακόμη, σε Ολυμπιακό Χαλκίδας, Αρτάκη (φωτό κάτω), Λουκίσια και τελευταία στην Εύβοια είχε φορέσει τη φανέλα του ΑΟ Αυλωναρίου.

Η τρίτη μεταγραφή της ομάδας της Δροσιάς είναι ο 22χρονος Χρήστος Τζαφέρος που έχει αγωνιστεί σε Αυλίδα και Ολυμπιακό Χαλκίδας. Αν και νεαρός, μάλιστα, στη θητεία του στην Αυλίδα ήταν ο βασικός στο δεξιό άκρο της άμυνας στην ομάδα του Βαθέος τα τρία χρόνια που αγωνίστηκε στην Α' ΕΠΣΕ. Οταν η Αυλίδα δεν κατέβηκε τη σεζόν 2017-18, ο Τζαφέρος μετακόμισε στους ερυθρόλευκους της Χαλκίδας.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ