Κους-κους & σχόλια

Γλάρος ...απήγαγε τσιουάουα από αυλή σπιτιού - Το αναζητά η ιδιοκτήτριά του

Γλάρος ...απήγαγε τσιουάουα από αυλή σπιτιού - Το αναζητά η ιδιοκτήτριά του
22 Ιουλίου 2019, 17:05
¶ρπαξε με το ράμφος του το άτυχο σκυλάκι και το πήγε ...μακριά.

Ένας γλάρος ...απήγαγε σκύλο στην πόλη Πέγκτον της Βρετανίας. Το σκυλάκι ράτσας «τσιουάουα» βρέθηκε στο στόχαστρο του πτηνού που το άρπαξε με το ράμφος του και το σήκωσε στον αέρα, από την αυλή του σπιτιού του.

Το περιστατικό γνωστοποίησε στο Facebook η ιδιοκτήτρια του σκύλου, Μπέκα Χιλ, η οποία αναζητά το σκυλάκι της από το απόγευμα της Κυριακής. «Ο σύντροφός μου βρισκόταν στον κήπο και άπλωνε τα ρούχα, όταν ξαφνικά είδε τον γλάρο να βουτά το σκυλάκι μας. Σήκωσε τον Γκίζμο και τον μετέφερε με το ράμφος του ...τόσο μακριά, ώστε χάθηκαν από τα μάτια μας. Δεν έχω ιδέα αν τον άφησε κάπου ή που βρίσκεται τώρα...» έγραψε η Βρετανίδα στην πρώτη της ανάρτηση.

Σε άλλη της ανάρτηση η 24χρονη παρακαλεί όποιον γνωρίζει το παραμικρό να επικοινωνήσει μαζί της, καθώς το μικρό τσιουάουα ανήκει στην μικρή της κόρη που το αναζητά. «Σας εκλιπαρώ, όποιος βρει ένα τσιουάουα, είναι δικό μου και τον πήρε ένας γλάρος από τον κήπο μου. Εχω μια -ιδιαίτερα- ταραγμένη 6χρονη, που της λείπει ο σκύλος της...» γράφει για ένα από τα τρία συνολικά σκυλάκια ίδιας ράτσας που διαθέτει η οικογένεια.

Η βρετανική The Sun που αναπαράγει την είδηση, παραθέτει βίντεο (δείτε παρακάτω) στο οποίο γλάρος εμφανίζεται να επιτίθεται σε λαγό. Το πτηνό, δεινός κυνηγός, κατορθώνει να καταπιεί το τρωκτικό ολόκληρο μετά την επίθεση...