Διχάζει ο μεγάλος Αδελφός

Διχάζει ο μεγάλος Αδελφός
28 Ιανουαρίου 2011, 07:25
A+ A-
Άλλοι τον θεωρούν τηλεσκουπίδι και άλλοι τον βλέπουν ευχάριστα. Διαβάστε τι λένε οι νέοι για το Big Brother.

Ο BIG BROTHER, στα ελληνικά ο Μεγάλος Αδελφός, επανήλθε φέτος στα τηλεοπτικά δρώμενα μέσα από τη συχνότητα του ALPHA. Σε λίγες μέρες ο φετινός κύκλος κλείνει με την ανάδειξη του νικητή.

Με αφορμή την ολοκλήρωση αυτού του κύκλου, σκεφτήκαμε να ρωτήσουμε τους Χαλκιδέους την άποψή τους για την εκπομπή αυτή. Όπως αποδείχτηκε,από τις απαντήσεις, οι γνώμες διΐστανται: Αλλοι βλέπουν ευχάριστα την εκπομπή και άλλοι την θεωρούν τηλεοπτικό σκουπίδι.

Ο Νίκος Χαλίλης (φωτό αριστερά) όχι μόνο βλέπει BIG BROTHER, αλλά θα πήγαινε και ο ίδιος στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού, αν του δινόταν η ευκαιρία. Μας εξηγεί γιατί: " Θα πήγαινα όχι για τα χρήματα, αλλά για την εμπειρία. Νικητής του παιγνιδιού πιστεύω ότι θα είναι ο Γιάννης, αυτός είναι η κορυφαία μορφή του φετινού BIG BROTHER."

Φαν του Γιάννη είναι και η Φωτεινή Σταμούλη ( φωτό δεξιά). Μάλιστα παρακολουθεί το ριάλιτι μόνο επειδή υπάρχει αυτός στο σπίτι και να γιατί: " Αυτό το παιδί έχει κάποιες αρχές, ενδιαφέρεται φυσικά για τα χρήματα, αλλά δεν πατάει πάνω στους άλλους, για να πετύχει το σκοπό του. Μετά απ΄αυτόν, συμπαθώ και τον Αντώνης".

Ο φοιτητής Πληροφορικής Αλέξης Κελαρίου και η μαθήτρια της Γ΄Λυκείου Ισιδώρα Καρέγλη (φωτό αριστερά) δεν βλέπουν BIG BROTHER και απορούν πώς υπάρχουν άνθρωποι, που βλέπουν τέτοια προγράμματα, τα οποία θεωρούν τηλεσκουπίδια. Όσο για τη γνώμη που έχουν για τους συμμετέχοντες στο ριάλιτι, δεν είναι και η καλύτερη. Διαβάστε τι σχολίασαν:

"Οι άνθρωποι που συμμετέχουν σε τέτοιου είδους παιγνίδια δεν έχουν αξιοπρέπεια. Θυσιάζουν τα πάντα για τα χρήματα και για μια δημοσιότητα εφήμερη, που κρατάει όσο διαρκεί η εκπομπή."

Η μεγάλη αλήθεια που είπαν τα παιδιά αφορά την εφήμερη δημοσιότητα. Ποιος θυμάται αλήθεια τους πρωταγωνιστές του προηγούμενου BIG BROTHER;  

Επιστροφή