Αθλητικά

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Ανακοινώθηκε επίσημα ο Γιάννης Γκαράνης

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Ανακοινώθηκε επίσημα ο Γιάννης Γκαράνης
31 Ιουλίου 2019, 08:42
Η 5η μεταγραφή του «ροπαλοφόρου» που ξεκινάει προετοιμασία την Κυριακή.

Την 5η του μεταγραφή πραγματοποίησε ο Ηρακλής Ψαχνών με την απόκτηση του Βοιωτού χαφ, Γιάννη Γκαράνη (γεν. 1987) από την Ολυμπιάδα Οινοφύτων.

Ο Ηρακλής με κίνηση ματ έκλεισε τον υψηλόσωμο μέσο, ο οποίος είχε ξαναπεράσει από τους πράσινους το 2005 ως «μικρός» ηλικιακά στη Δ' Εθνική, έχοντας 26 συμμετοχές (προηγούμενη ομάδα του ήταν το Σχηματάρι).

Στην Εύβοια ξαναγύρισε το Γενάρη του 2012 (από τη Θήβα όπου έπαιζε) για να φορέσει τη φανέλα του ΑΟ Λουκισίων, αλλά δεν είχε καταφέρει να αγωνιστεί αρκετά (μόλις 3 συμ.) στη Δ' Εθνική, έχοντας συμπαίκτη του τον Θανάση Τσατσαρώνη, ο οποίος κι αυτός πριν δύο 24ωρα ανακοινώθηκε από τον Ηρακλή Ψαχνών.

Ο Γκαράνης τις προηγούμενες μέρες έφτασε πολύ κοντά στον ΑΟ Χαλκίς, αλλά ο Ηρακλής τον πρόλαβε στη ...στροφή.

Στον ΑΟΧ πάντως, είχε αγωνιστεί τη σεζόν 2013-14 (φωτό), στη Γ' Εθνική, με τον Παναγιώτη Τοκπασίδη προπονητή.

Από το 2014 αγωνίστηκε με τα χρώματα της Θήβας (πρωταθλητής το 2016), ενώ στο δεύτερο γύρο της σεζόν 2016-17 μετακόμισε στην Αναγέννηση Σχηματαρίου με την οποία αναδείχθηκε κυπελλούχος Βοιωτίας.

Τη σεζόν 2017-18 κατέκτησε με το Ύπατο το πρωτάθλημα Βοιωτίας και προβιβάστηκε στη Γ' Εθνική. Παρέμεινε στο γειτονικό σωματείο μέχρι τον Γενάρη του 2019, καθώς το δεύτερο εξάμηνο ανήκε στην Ολυμπιάδα Οινοφύτων με προπονητή τον Γιώργο Λάμπρου.

Λίγο έλειψε να ...ξαναέχει προπονητή τον Λάμπρου, αυτή τη φορά στον ΑΟΧ, αλλά τελικά επέλεξε ως ...επόμενος προορισμός του να είναι τα Ψαχνά.

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Ο Ηρακλής Ψαχνών ανακοίνωσε και την έναρξη προετοιμασίας της ομάδας. Θα γίνει την Κυριακή 4 Αυγούστου 2019 και ώρα 7.30 το βράδυ στο Δημοτικό Στάδιο Ψαχνών.