Πολιτική

Πρόσωπο των ημερών στην πολιτική επικαιρότητα η Χαλκιδέα Βασιλική Θάνου (VIDEO)

Πρόσωπο των ημερών στην πολιτική επικαιρότητα η Χαλκιδέα Βασιλική Θάνου (VIDEO)
7 Αυγούστου 2019, 10:50
Η ίδια ξεκαθάρισε ότι δεν παραιτείται από την Επιτροπή Ανταγωνισμού.

Για την επίθεση που δέχεται από την κυβέρνηση αλλά και για το αν θα παραιτηθεί από την Επιτροπή Ανταγωνισμού, μίλησε η Χαλκιδέα πρόεδρός της Βασιλική Θάνου, η οποία έχει εξελιχθεί σε πρόσωπο των ημερών στην πολιτική επικαιρότητα.

Η Βασιλική Θάνου μίλησε στον ΑΝΤ1 και έκανε λόγο για φωτογραφική διάταξη που αφορά μόνο την ίδια και την αποπομπή της και μάλιστα ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί.

Η ίδια σημείωσε ότι: " Ο θόρυβος αποδεικνύει ότι υπάρχει ενδιαφέρον για την θέση αυτή. Αυτό δικαιολογεί σε έναν μεγάλο βαθμό την προσπάθεια αποπομπής με βίαιο τρόπο της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

Είναι άκρως φωτογραφική η διάταξη αυτή και αφορά μόνο την Επιτροπή Ανταγωνισμού. Διερωτώμαι η ανεξαρτησία και η αμεροληψία πρέπει να αφορά μόνο την αρχή Ανταγωνισμού; Θεωρώ ότι όλη αυτή η επιθετικότητα και η εμπάθεια που εκδηλώνεται αποδεικνύει τα περί φωτογραφικής διάταξης.

Στο ερώτημα αν έγινε στόχος επειδή ήταν σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού σχολίασε:

"Είναι αυταπόδεικτο και προφανές. Με συνδέουν με τον πρώην πρωθυπουργό. Ήμουν προϊσταμένη του νομικού γραφείου του πρώην πρωθυπουργού. Εγώ δεν ήμουν κομματικό στέλεχος αλλά τεχνοκράτης και έχω γνώσεις στα νομικά ζητήματα.

Δεν υπήρξα κομματικό πρόσωπο που σώνει και καλά θέλει να μου βάλει ταμπέλα η ΝΔ. Εγώ είμαι ένα πρόσωπο υπερκομματικό. Δεν ανήκω στον ΣΥΡΙΖΑ ούτε και σε κανένα κόμμα."

Επίσης, η Βασιλική Θάνου άφησε αιχμές για τον Παναγιώτη Πικραμμένο, λέγοντας ότι: "Εγώ δεν εκμεταλλεύτηκα την θέση μου δίπλα στον πρωθυπουργό όπως κάποιοι άλλοι δικαστικοί που έγιναν υπουργοί."

Στο ερώτημα αν θα παραιτηθεί για να διευκολύνει την κατάσταση είπε "Αν παραιτηθώ θα είναι σα να συμπράττω στην εφαρμογή μιας παράνομης διάταξης."

Δείτε παρακάτω όλες τις δηλώσεις της Χαλκιδέας πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου και πρώην πρωθυουργού Βασιλικής Θάνου:

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΚΚΕ: Περιοδεία του Κώστα Μπασδέκη στο Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων

ΚΚΕ: Περιοδεία του Κώστα Μπασδέκη στο Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων
Πολιτική
[19/09/2019 - 19:01]

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης για την πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ στα Ψαχνά. ...περισσότερα

Ο Φάνης Σπανός πρόεδρος της Εταιρείας Ανάπτυξης του Επιχειρηματικού Πάρκου Οινοφύτων

Ο Φάνης Σπανός πρόεδρος της Εταιρείας Ανάπτυξης του Επιχειρηματικού Πάρκου Οινοφύτων
Πολιτική
[18/09/2019 - 20:25]

Αναδείχτηκε ομόφωνα από το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας. ...περισσότερα