ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Ανεπίσημα αποκαλυπτήρια με αντίπαλο το Αυλωνάρι

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Ανεπίσημα αποκαλυπτήρια με αντίπαλο το Αυλωνάρι
10 Αυγούστου 2019, 01:22
A+ A-
Στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας.

Σε ρυθμούς ...πρώτου φιλικού αγώνα κινείται ο ΑΟ Χαλκίς. Οι κυανόμαυροι μετά από μία εβδομάδα προπονήσεων θα κάνουν τα ανεπίσημα αποκαλυπτήρια με αντίπαλο το Αυλωνάρι στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας.

Η φιλική αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Αυγούστου στις 6 το απόγευμα και οι φίλοι τις χαλκιδέικης ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μία πρώτη γεύση από το νέο ΑΟΧ, αν και ακόμη είναι νωρίς για τα όποια συμπεράσματα, από τη στιγμή που το ρόστερ συμπληρώνεται ...μέρα με τη μέρα.

Ενα από τα τελευταία κομμάτια στο παζλ (έγραψε σχετική και η έντυπη "Γνώμη" που κυκλοφόρησε την Πέμπτη) είναι ο κι ο Αλέξανδρος Βαλκάνος, ο οποίος εκτός απροόπτου επιστρέφει στον ΑΟΧ μετά από ένα χρόνο.

Το περ. καλοκαίρι είχε πάρει την απόφαση να γυρίσει στην ομάδα της γενέτειράς του, τον Απόλλων Ερέτριας (σ.σ. δεν βοήθησε όσο θα ήθελε, καθώς ταλαιπωρήθηκε και από έναν τραυματισμό), αλλά το Γενάρη μετακόμισε στον ΑΟΝΑ.

Μεταξύ ΑΟΝΑ και Βαλκάνου έγιναν κάποιες συζητήσεις πριν λίγο διάστημα, αλλά τελικά, λίγα 24ωρα αργότερα, ο ίδιος βρέθηκε στις προπονήσεις του ΑΟΧ υπό τις οδηγίες του Γιώργου Λάμπρου.

Ο έμπειρος τεχνικός μιλώντας στο egnomi.gr ανέφερε ότι "η νέα Χαλκίδα προσπαθεί να δημιουργήσει μία βάση από έμπειρους παίκτες, αλλά θα ρίξουμε το βάρος και στα νέα παιδιά, τα οποία εμπιστευόμαστε και δεν θα έχουν ...δεύτερο ρόλο στο ρόστερ, καθώς θα τους δοθούν οι ευκαιρίες να αξιοποιήσουν το ταλέντο τους".

Το θετικό για τον ΑΟΧ είναι ότι ενώ πριν δέκα μέρες περίπου η αβεβαιότητα ήταν το κυρίαρχο συναίσθημα στις τάξεις της ομάδας, τα τελευταία 24ωρα το κλίμα έχει αντιστραφεί και υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα δημιουργηθεί ένα σύνολο ικανό να διεκδικήσει με αξιώσεις τον τίτλο στην Α' ΕΠΣΕ.

Γιατί, κακά τα ψέματα, μπορεί να προέχει το συμμάζεμα και το νοικοκύρεμα της ομάδας, αλλά δεν νοείται ...ολόκληρος ΑΟΧ να μην είναι τουλάχιστον ανταγωνιστικός στην πρώτη τη τάξει κατηγορία των "τοπικών" της Εύβοιας.

Το απόγευμα της Κυριακής, λοιπόν, μοιάζει με ...ανέκδοτο να γραφτεί ότι οι όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Στάδιο, ωστόσο όσοι δεν προτιμήσουν τα μπάνια σε κάποια παραλία, το φιλικό ΑΟ Χαλκίς-Αυλωνάρι είναι μία καλή πρόταση για να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους.  

Επιστροφή