Το παραμύθι Ευβοιώτη δημοσιογράφου Βασίλη Κάργα ταξιδεύει στα Νέα Στύρα

Το παραμύθι Ευβοιώτη δημοσιογράφου Βασίλη Κάργα ταξιδεύει στα Νέα Στύρα
16 Αυγούστου 2019, 08:47
A+ A-
Θα γίνει η παρουσίαση του παραμυθιού  "Η Παράξενη Παρέα του Ορφέα".

Το παραμύθι του  Ευβοιώτη  δημοσιογράφου Βασίλη Κάργα,  «Η Παράξενη Παρέα του Ορφέα», θα παρουσιαστεί στα Νέα Στύρα,  την Παρασκευή  16 Αυγούστου, στις 8.30 το απόγευμα,   στο Χώρο Πολιτισμού «Δρύοπες» (έναντι καταφυγίου Ψαράδων). 

Οι ήρωες του παραμυθιού, εικονογραφημένοι από την Παναγιώτα Καρτσακάλη, προσκαλούν μικρούς και μεγάλους σε ένα ταξίδι µε το λεωφορείο της φιλίας  με σταθμούς αυτούς της τέχνης, της μουσικής, της συντροφικότητας και της αποδοχής της διαφορετικότητας.

Η ηθοποιός Μαρία Παπαδοπούλου θα αφηγηθεί με διαδραστικό τρόπο το παραµύθι , ενώ θα ακολουθήσει θεατρικό παιχνίδι βασισμένο στους ήρωες του βιβλίου.

Ο Βασίλης Κάργας γεννήθηκε στο Αργυρό Ευβοίας και από το 1980 ζει στην Αλεξανδρούπολη. Είναι μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης.

Εργάστηκε για πολλά χρόνια στο Γραφείο Τύπου της Νομαρχίας Έβρου και συνδιοργάνωσε 16 Πανελλήνια Δημοσιογραφικά Συνέδρια στη Σαμοθράκη. Εργάζεται ως δημοσιογράφος στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης. 

Επιστροφή