ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ-ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ 0-0 (ΦΙΛΙΚΟ): Ο Ερμής Τόρα το ...μηδένισε

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ-ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ 0-0 (ΦΙΛΙΚΟ): Ο Ερμής Τόρα το ...μηδένισε
17 Αυγούστου 2019, 20:55
A+ A-
Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων ήταν πρωταγωνιστής στις κυριότερες φάσεις τους αγώνα

Απόλλων Ερέτριας και ΑΠΚΟ Δροσιάς βρέθηκαν αντιμέτωποι σε φιλικό αγώνα που έγινε στο γήπεδο του πρώτου. Καμιά ομάδα δεν πέτυχε γκολ και ...υπαίτιος για το 0-0 ήταν ο Ερμής Τόρα.

Ο τερματοφύλακας  που επέστρεψε φέτος στην ομάδα της Ερέτριας, ήταν αυτός που έσωσε τον Απόλλωνα από βέβαια παραβίαση σε δυο φάσεις και ο ίδιος δεν μπόρεσε να σκοράρει υπέρ της ομάδας του όταν εκτέλεσε πέναλτι.

Στην πρώτη φάση μάλιστα, ήταν εκπληκτική η αντίδρασή του, αφού σε τρία απανωτά σουτ, τα δυο σχεδόν εξ επαφής, επιθετικών του ΑΠΚΟ ...έβαλε μπροστά το κορμί του και κράτησε το μηδέν για την εστία του.

Ο Τόρα απογειώθηκε άλλη μια φορά κι έκανε  μια ακόμη εκπληκτική απόκρουση σε πολύ ωραίο σουτ του Σουλιωτάκη, δικαιολογώντας και το προσωνύμιο του "φτερωτού Ερμή", που του έχουν δώσει οι φίλοι του Απόλλωνα, ο οποίος σήμερα έπαιξε με πολλά νεαρά παιδιά και είχε τέσσερις απουσίες (Μετσανάι, Ρούσσος και αδελφοί Τρεγκάι).

Ο ίδιος, όμως, δεν μπόρεσε να πετύχει γκολ για την ομάδα του όταν κέρδισε πέναλτι και ανέλαβε να το εκτελέσει ο ίδιος στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι.

Δοκάρι είχε και ο ΑΠΚΟ σε κεφαλιά του Χάρη Ελευθερίου, οποίος αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά του αγώνα.

Διαιτήτευσε ο Γιώργος Κασομούλης με βοηθούς τους Πασχαλίδη, Λειβαδιτάκη

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Θωμάς Τσίγκας): Σπάχο, Α. Μήτρου, Α. Πετράκης, Γ. Σμπιλήρης, Α. Μπισμπικόπουλος, Ρ. Αντζέλι, Κ. Τσαραντάνης, Α. Σεχάι, Α. Κικίδης, Ι. Μώρος, Δ. Μπασούκος (Ε. Τόρα, Σ. Μήτρου, Ι. Λάιος, Τερζάκης, Π. Μπασινάς, Π. Βράκας, Ι. Παντελής, Λ. Κιάκης, Φ. Τσίγκας).

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ (Ντράγκαν Κνέζεβιτς): Λ. Αραβανής, Γ. Τουλίτσης, ΅. Σεϊνταρας, Ν. Ευσταθίου, Γερ. Προβής, Τζ. Κνέζεβιτς, Γ. Ζαχαριάς, Χρ. Τζαφέρης, Χρ. Βαρσαμάς, Χαρ. Ελευθερίου, Στερ. Τζέμος (Σπ. Οικονομίδης, Χρ. Τζαφέρος, Βησ. Νάνος, Γ. Φρυγανάς, Ν. Σουλιωτάκης, Θεοδ. Δεληγιάννης, Ηλ. Αργυρός, Κλέων, Αγγ. Ελευθερίου).

Επιστροφή