ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ-ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ 2-1: Εσβησαν φωτιά και ...τροχάδια

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ-ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ 2-1: Εσβησαν φωτιά και ...τροχάδια
19 Αυγούστου 2019, 09:50
A+ A-
Μαναρίτσας, Καλοχωρίδης οι σκόρερ των νικητών

Με ...φόντο τις καμένες εκτάσεις από την πρόσφατη φωτιά στη γύρω περιοχή από τα Ψαχνά, ο τοπικός Ηρακλής και η Μακρυκάπα έπαιξαν το πρώτο τους φιλικό και οι παίκτες των δυο ομάδων βρήκαν την ευκαιρία να ξεχάσουν τα πολλά τροχάδια των προπονήσεων της προετοιμασίας, ενώ την ίδια ώρα πυροσβεστικά έριχναν νερό στο δάσος για να σβήσουν και τον τελευταίο φόβο αναζωπύρωσης της μεγάλης πυρκαγιάς.

Ο Ηρακλής που έπαιξε χωρίς το τελευταίο του απόκτημα, τον Νίκο Σταματάκο (έφυγε από τη ζωή ο παππούς του την πρ. ημέρα), ήταν πιο καλός και με αρκετή επιθετική διάθεση, ενώ στα τελευταία λεπτά ο Σάκης Μεθενίτης έριξε στο ματς και τα αρκετά πιτσιρίκια της ομάδας που θα στελεχώσουν φέτος το ρόστερ του.

Αξιόμαχη έδειξε ότι θα είναι και αυτή τη χρονιά η ομάδα της Μακρυκάπας που είχε λίγες νέες προσθήκες σχετικά με την πρ. σεζόν (Δρενάφτσης, Σηφάκης, Γιούλης, Σακκάς). Ελειπαν ο Λέκκας και ο Κουτσαυλής.

Ο Μαναρίτσας επέστρεψε στον Ηρακλή ...χάνοντας πέναλτι, αλλά ήταν αυτός που άνοιξε και το σκορ. Το πέναλτι (στο 20') κέρδισε ο Μήτρου και ανέλαβε να το εκτελέσει ο Ελύμνιος επιθετικός, αλλά ο Δρενάφτσης έπεσε σωστά και απέκρουσε.

Στην επιστροφή της μπάλας ο Μαναρίτσας σούταρε ξανά με το αριστερό, αλλά η η μπάλα αποκρούστηκε από το δοκάρι.

Λίγο αργότερα (30') ο Τάσος Μαναρίτσας με βολέ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ (1-0) ύστερα από σύγχυση στην άμυνα της Μακρυκάπας κι ενώ ο Μπαλόζι έκανε ένα εξαιρετικό σάλτο για ν' αποφύγει την μπάλα. Το 2-0 σημείωσε με κεφαλιά ο Ακης Καλοχωρίδης τέσσερα λεπτά αργότερα.

Η Μακρυκάπα μείωσε με εκτέλεση φάουλ του Μάκη Σίδερη στο 79'.

Διαιτήτευσε ο Στέλιος Φώτης (Ιωάννου-Λειβαδιτάκης).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Θανάσης Μεθενίτης): Μπιμπάι, Π.Λ. Σκριβάνος, Μπαλόζι, Καλοχωρίδης, Μουτουσίδης, Σπανός, Τσατσαρώνης, Σ. Γκάβαλης, Γκαράνης, Μαναρίτσας, Μήτρου. (Κ. Γκάβαλης, Παριανός, Στεργίου, Σαρρής, Χατζηαντωνίου, Μπατζέλης, Ρουμελιώτης, Αλαφάκης, Κατσαρής).

ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ (Νίκος Κιαπέκος): Δρενάφτσης, Βασ. Βουρδάνος, Χρ. Χασάνδρας, Γιάν. Καρκαλής, Σηφάκης, Δημ. Μπασινάς, Γκίκας, Γιούλης, Σακκάς, Σίδερης, Κούκουρας. (Αλ. Καρκαλής, Θ. Κατσαρής, Σμπρίνης, Βαξεβάνης, Στούμπος).

Επιστροφή