ΝΤΡΟΠΗ: Ένα βουνό σκουπίδια έξω από το νεκροταφείο της Ερέτριας

ΝΤΡΟΠΗ: Ένα βουνό σκουπίδια έξω από το νεκροταφείο της Ερέτριας
23 Αυγούστου 2019, 14:20
A+ A-
Επιστολή-καταγγελία στο Δήμο, που κάνει λόγο για προσβολή νεκρών.

Απαράδεκτη κατάσταση, που αποτελεί ντροπή για μία ιστορική πόλη σαν την Ερέτρια, επικρατεί έξω από το νεκροταφείο της πόλης, όπου έχει δημιουργηθεί ένα ... βουνό με σκουπίδια.

Η Αναστασία Γεωργιάδου έστειλε επιστολή -καταγγελία στο Δήμο, συνοδευόμενη από τις φωτογραφίες που βλέπετε, οι οποίες έχουν ληφθεί στις 18 Αυγούστου. Η επιστολή -μεταξύ άλλων- αναφέρει τα εξής:

"Είναι απαράδεκτο να υπάρχουν κάδοι ακριβώς έξω από το νεκροταφείο και να περνούν όλοι να πετούν τα σκουπίδια από τα σπίτια τους έξω από ένα χώρο που μόνο σεβασμό θα έπρεπε όλοι να επιδεικνύουν.

Συνακόλουθα η πλαϊνή μεριά του νεκροταφείου έχει γίνει χώρος λήψης μπάζων, φερτών υλικών και κάθε λογής σκουπιδιών τα οποία εκτός όλων των άλλων αποτελούν ιδιαίτερα επικίνδυνη πηγή πρόκλησης πυρκαγιάς.

Είναι αδιανόητο όλο αυτό που συμβαίνει. Όλο το καλοκαίρι δεν υπήρξε ούτε μία ημέρα που να μην είναι ξεχειλισμένοι οι τοποθετημένοι κάδοι με σκουπίδια και να σχηματίζονται βουνά από κάθε λογής σκουπιδιών. 

Είναι προσβολή στη μνήμη των νεκρών. 

Σας ζητώ λοιπόν να απομακρυνθούν άμεσα οι κάδοι σκουπιδιών από την είσοδο του νεκροταφείου καθώς επίσης και να καθαριστεί περιμετρικά ο χώρος από τα μπάζα και να απαγορευθεί η ρίψη οποιασδήποτε μορφής σκουπιδιών στο χώρο αυτό."


 

Επιστροφή