Κοινωνία

ΓΗΠΕΔΟ ΑΥΛΙΔΑΣ: Εφιάλτης η τσιμεντένια περίφραξη ακριβώς δίπλα στον αγωνιστικό χώρο

ΓΗΠΕΔΟ ΑΥΛΙΔΑΣ: Εφιάλτης η τσιμεντένια περίφραξη ακριβώς δίπλα στον αγωνιστικό χώρο
25 Αυγούστου 2019, 09:31
Ανακοίνωση της ομάδας, η οποία ζητάει συηνάντηση με τη νέα δημοτική Αρχή.

Τον έντονο προβληματισμό της εξέφρασε η ομάδα της Αυλίδας για τους κινδύνους που υπάρχουν στο γήπεδο της περιοχής, καθώς η περίφραξη βρίσκεται μόλις ένα μέτρο ...μακριά από τον αγωνιστικό χώρο.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του Νίκου Καραμούζη στο φιλικό ματς της Αυλίδας με την Προποντίδα που έγινε την Τετάρτη (21/8).

Ο Καραμούζης έπεσε πάνω στην περίφραξη και κατέληξε στο νοσοκομείο για να κάνει ράμματα (σ.σ. ευτυχώς η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία).

Η ομάδα της Αυλίδας αφού ευχήθηκε περαστικά στον Νίκο, επεσήμανε στην ανακοίνωση ότι «η τσιμεντένια περίφραξη του γηπέδου στο 1 μέτρο των τελικών γραμμών αποτελεί μόνιμο πονοκέφαλο και εφιάλτη μας, καθημερινά…Ολα αυτά τα χρόνια και από όλες τις διοικήσεις του ΑΟ Αυλίδας έχουν γίνει αναφορές, καθώς και μελέτες επίλυσης του προβλήματος… Αλλά τόσο το κόστος, όσο και η απραξία των Αρχών, μας κρατά θεατές στον ίδιο εφιάλτη… Δεσμευόμαστε ότι το παρόν ΔΣ του ΑΟ Αυλίδας τις προσεχείς ημέρες θα προσπαθήσει να έρθει σε επαφή με τη νέα δημοτική Αρχή για άμεση λύση του προβλήματος».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ