Σύσκεψη για το Νοσοκομείο Χαλκίδας στο Υπουργείο Υγείας

Σύσκεψη για το Νοσοκομείο Χαλκίδας στο Υπουργείο Υγείας
28 Αυγούστου 2019, 10:15
A+ A-
Διαβάστε ποιοι συμμετείχαν και τι συζητήθηκε.

Συζήτηση για όλα τα ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία του Νοσοκομείου Χαλκίδας και τη στελέχωση όλων των υγειονομικών δομών της Εύβοιας, έγινε κατά τη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27 Αυγούστου στο Υπουργείο Υγείας με τον Γενικό Γραμματέα  Υπηρεσιών Υγείας Ιωάννη Κωτσιόπουλο.

Στη σύσκεψη  συμμετείχαν ο Διοικητής Νοσοκομείου Χαλκίδας Παναγιώτης Τζαφέρος, ο Ιωάννης Μαντάς, Συντονιστής-Διευθυντής Καρδιολογικής Κλινικής, Πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου, ο Γιώργος Χαλιώτης, Συντονιστής-Διευθυντής Παθολογικής Κλινικής, ο Δημήτρης Αναγνώστου, Διευθυντής Ουρολογικής Κλινικής και η Ευρυδίκη Δεληγιώργη, Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας.

Μεταξύ άλλων, δεδομένης της επικείμενης αναδιάρθρωσης της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας  Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας και των προσλήψεων που θα προκηρυχθούν από το Υπουργείο Υγείας, η ενδυνάμωση-στελέχωση με νέο προσωπικό, ιδιαίτερα για το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών τονίστηκε ως ζήτημα άμεσης προτεραιότητας, όπως και το θέμα της δημιουργίας Αιμοδυναμικού Κέντρου στο νέο Νοσοκομείο.

Στη σύσκεψη συμμετείχε και ο βουλευτής Σίμος Κεδίκογλου, ο οποίος υπογράμμισε τη σημασία που έχει η πλήρης και απρόσκοπτη λειτουργία του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών, καθώς θα συμβάλλει στην αποσυμφόρηση των Κλινικών του Νοσοκομείου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το γραφείο του κ. Κεδίκογλου, ο Γενικός Γραμματέας δεσμεύτηκε για 20 επιπλέον προσλήψεις ιατρών και περίπου 40 νοσηλευτών, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του Νοσοκομείου.

Επιστροφή