ΜΙΚΤΕΣ ΕΥΒΟΙΑΣ: Τα κλειδιά στους Γιώργο Κρόκο και Αργύρη Μαστραγγελή

ΜΙΚΤΕΣ ΕΥΒΟΙΑΣ: Τα κλειδιά στους Γιώργο Κρόκο και Αργύρη Μαστραγγελή
3 Σεπτεμβρίου 2019, 20:00
A+ A-
Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΣΕ

 

Με νέους προπονητές θα πορευτούν την ερχόμενη σεζόν οι Μικτές ομάδες της Εύβοιας και τα κλειδιά θα κρατήσουν στα χέρια τους οι Γιώργος Κρόκος και Αργύρη Μαστραγγελής, αντικαθιστώντας, μετά από απόφαση του Δ.Σ. Της ΕΠΣΕ, τους Παναγιώτη Ελευθέριου και Μιχάλη Μαύρο.

Ο Γιώργος Κρόκος (δεξιά στη φωτό) κατάγεται από το Γυμνό και είναι γεννημένος το 1974. Εχει παίξει μπάλα στην ομάδα της γενέτειράς του, τον Ολυμπο, επίσης στον Ταμυναϊκό, αλλά και εκτός Εύβοιας, στον Χαραυγιακό.

Ως προπονητής έχει εργαστεί στο Αυλωνάρι και στον Όλυμπο στην Α' ΕΠΣΕ, ενώ πέρυσι κάθισε και στον πάγκο του Κεραυνού Αγ. Θωμά (Βοιωτία).

Ο βέρος Χαλκιδέος Αργύρης Μαστραγγελής (αριστερα στη φωτό) είναι γεννημένος το 1969 και έκανε καριέρα ως ποδοσφαιριστής με τις φανέλες του Ολυμπιακού Χαλκίδας και του ΑΟ Χαλκίς.

Από την περ. σεζόν είναι προπονητής στον ΑΟ Αυλίδας, με τον οποίο ανέβηκε από τη Γ' στη Β' ΕΠΣΕ και φυσικά συνεχίζει και φέτος στο πόστο του (σ.σ. ο ΑΟ Αυλίδας επαναδραστηριοποιήθηκε μετά από ένα χρόνο απουσίας από τον χάρτη).

Στο παρελθόν είχε καθίσει για τέσσερα χρόνια στον πάγκο του Νηλέα Νεοχωρίου, ενώ το 2014 και το 2015 ήταν προπονητής στον Ελλήσποντο.

Εχει ξαναδουλέψει ως Ενωσιακός προπονητής στις Μικτές Εύβοιας, τη σεζόν 2013-14, με συνεργάτη τον Θανάση Γουρνά. Το καλοκαίρι της ίδιας σεζόν η Μικτή Regions του νομού είχε ταξιδέψει στα γήπεδα της Σλοβενίας για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα. 

Επιστροφή