Παιδεία

Φροντιστήρια ξένων γλωσσών MLC (ΧΑΛΚΙΔΑ-ΑΡΤΑΚΗ): Εδώ, θα αγαπήσεις τα αγγλικά από μικρή ηλικία

11 Σεπτεμβρίου 2019, 08:02
Παιδιά ξεκινούν μαθήματα από πέντε ετών και φεύγουν από τα κέντρα έφηβοι, έτοιμοι για σπουδές στο εξωτερικό.

Μαθαίνει το παιδί να μιλάει ξένες γλώσσες από ...κούνια, καθώς αναλαμβάνει με επιτυχία τους λιλιπούτειους από πέντε ετών στα ειδικά διαμορφωμένα τμήματα Pre - Junior τμήματα.

Ο τρόπος διδασκαλίας που ακολουθούν τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών MLC ΕΥΑ ΤΣΟΠΑΝΑΚΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ βοηθάει τα παιδιά να αγαπήσουν τις ξένες γλώσσες από πολύ μικρή ηλικία. ​

Εδώ και 30 χρόνια, οι μαθητές του MLC χαρίζουν στο φροντιστήριο 100% επιτυχία σε όλα τα πτυχία! Στις όμορφες αίθουσες των κέντρων (Χαλκίδα και Αρτάκη) λειτουργούν τμήματα Αγγλικών, Ιταλικών, Γερμανικών και Γαλλικών.

Τα τμήματα αποτελούνται από 3 μέχρι 6 άτομα, με στόχο οι μαθητές να είναι αφοσιωμένοι στο μάθημα και να κερδίζουν πολύτιμο χρόνο, ενώ οι αίθουσες είναι κατάλληλα εξοπλισμένες με σύγχρονα μέσα διδασκαλίας. 

Τα  MLC δεν λειτουργούν απλά σαν φροντιστήρια, αλλά και σαν σημαντικός παράγοντας για την ολόπλευρη ανάπτυξη των παιδιών. 

Το φροντιστήριο στην οδό Ιατρίδου στη Χαλκίδα

Η έμπειρη ιδιοκτήτρια Εύα Τσοπανάκου - Βενιζέλου αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται για το προπτυχιακό και το μεταπτυχιακό των μαθητών στο εξωτερικό, καθώς και την προετοιμασία τους.

Για όλους αυτούς τους λόγους, λοιπόν, αξίζει μία επίσκεψη στο φροντιστήριο, ώστε να μάθετε ακόμη περισσότερα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τα κέντρα ξένων γλωσσών MLC εδω.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ: Ημερίδα με μαθητές για την επιχειρηματικότητα

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ: Ημερίδα με μαθητές για την επιχειρηματικότητα
Παιδεία
[23/01/2020 - 16:02]

Ενόψει του 7ου Περιφερειακού Μαθητικού Διαγωνισμού Στερεάς Ελλάδας.  ...περισσότερα

Νέα κινητοποίηση εκπαιδευτικών κατά του Υπουργείου Παιδείας

Νέα κινητοποίηση εκπαιδευτικών κατά του Υπουργείου Παιδείας
Παιδεία
[23/01/2020 - 08:32]

Αντιδρούν στην εξίσωση των πτυχίων των ΑΕΙ με τα Κολέγια.   ...περισσότερα