Η Θήβα γλίτωσε την ήττα

30 Ιανουαρίου 2011, 22:57
A+ A-
Με αμφισβητούμενο πέναλτι ισοφάρισαν τον ΑΟΧ οι Βοιωτοί
Χρυσός  χαρακτηρίζεται από τους Θηβαίους ο βαθμός που πηρε σημερα η ομαδα τους στο ντερμπι με τη Χαλκιδα, που έληξε ισοπαλο 1-1.



Δικαιολογημένα πανηγυρίζουν οι φιλοξενούμενοι αφού πήραν το βαθμό ...χωρίς ευκαιρία σε όλο το 90λεπτο, με εξαίρεση κάποιες ελάχιστες επιθέσεις στα ...τυφλα (βλεπε φωτό πάνω).

Και ο ΑΟΧ όμως στο α' ημίχρονο έπαιξε, θα λέγαμε, αναγνωριστικά και δεν απείλησε ιδιαίτερα. Ομως στο β' ημίχρονο και ειδικά στο πρώτο 20λεπτο ήταν με όλη τη σημασία της λέξης ...θαυμάσιος.



Οι Θηβαίοι τα είχαν λίγο χαμένα σ' αυτό το διαστημα και δικαιολογημένα ο προπονητής τους Δήμος Κάβουρας, που ήταν εκτός αγωνιστικού χώρου λόγω τιμωρίας, και ο πρόεδρος των Βοιωτών φώναζαν (φωτό πάνω) και ξαναφώναζαν στους παίχτες τους για να διορθωθούν.



Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ  προηγήθηκε στο 58' με γκολ που πέτυχε ο Γιογιός (πολύ καλός και σήμερα) όταν σε κεφαλιά του Ξευγένη η μπάλα βρήκε στο δοκάρι, πήρε το ριμπαουντ και σκόραρε με πλασέ, δίνοντας την ευκαιρία για τρελά πανηγύρια στους φιλάθλους της ομάδας του.



Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να ισοφαρισουν στο 74' όταν σε "ανατροπη" του Μπινιακου από τον Αναστασίου, έδωσε   πεναλτι ο διαιτητής (οι Χαλκιδέοι το θεωρούν ...εφεύρεση του διαιτητή) και το μετετρεψε σε γκολ ο Ευθυμιου για να δωσει την ευκαιρία στους φίλους της Θήβας να πανηγυρίσουν -μετά το τελικο 1-1 - τον πρώτο βαθμό μέσα στη Χαλκίδα (βλέπε την υπέρ του ΑΟΧ παράδοση, πατώντας εδώ)



Mε τη Χαλκίδα αγωνίστηκαν οι: Μόνος, Κυρήκος (60' Σταματάκος), Αναστασίου, Τσούτης, Μπόκαρης, Κουμπούλης, Μαστρογιάννης, Γκάβαλης (52' Μπουτζικάκης), Γιογιός, Ξευγένης, Παπαϊωάννου (82' Δασκαλάκης).



ΘΗΒΑ: Γεννιτσαρίδης, Ζυγογιάννης, Καραμπετιάν, Καρύδης, Ευθυμίου, Πέρρος, Μπινιάκος, Φύτρος (65' Γκαράνης), Κατσογιάννης, Κωτσαλάς (61' Παπαδόπουλος), Χρήστου (72' Μπαστούλης).

* Δείτε τη βαθμολογία, τα αποτελέσματα και την επόμενη αγωνιστική πατώντας εδώ.

Επιστροφή