0-0 σε κακό γήπεδο

31 Ιανουαρίου 2011, 01:25
A+ A-
Τα Λουκίσια απέσπασαν ισοπαλία στην Αρκαδία και παραμένουν πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού.
Λευκή ισοπαλία ατην Τρίπολη από τον Παναρκαδικό τα Λουκίσια. Μέσα σε ένα πολύ κακό αγωνιστικό χώρο οι Ευβοείς πάλεψαν και πήραν τον πολύτιμο βαθμό.

Στο α' ημίχρονο στάθηκαν πολύ καλά και ήταν επικίνυνοι στην επίθεση. Η πιο καλή φάση έγινε στο 19. Από κορνερ του Γίγα, ο Καραμπάς έπιασε κεφαλιά άουτ.

Στις αρχές του β' ημιχρόνου η ομάδα των Λουκισίων δημιούργησε άλλες δυο καλές επιθέσεις. Στο 47΄ ο Γίγας δεν εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας των γηπεδούχων, αφού το σουτ που εξαπέλυσε έφυγε λίγο άουτ.

Στο 55΄ από σέντρα του Ζαφειρόπουλου, έπιασε καλή κεφαλιά ο Χατζάκης, αλλά βρέθηκε σε καλή θέση ο τερματοφύλακας και μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 75΄ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίχτες αφού αποβλήθηκε ο Ζαχαριάς με 2η κίτρινη. Την κίτρινη κάρτα πήραν και οι Κωστακιώτης, Γίγας .

Παναρκαδικός: Ψυχογιός, Σοπιάδης (80′ Δημητρέλης), Μπούτας, Ιωάννου, Μπεντεβής, Χρονόπουλος (53′ Κοσκολός), Πετρόπουλος, Δήμος, Κουλόπουλος (60′ Μπακογιαννάκης), Μέλλος, Τζιανής

Λουκίσια: Πάπαρης, Κωστακιώτης, Μήτρο (73′ Σπανός), Καραμπάς, Ζαχαριάς, Ευσταθίου, Γίγας (86′ Μπακλαγής), Χατζάκης, Τσομπάνης, Ντάμπος (29′ Σφυρόπουλος), Ζαφειρόπουλος


* Δείτε τη βαθμολογία, τα αποτελέσματα και την επόμενη αγωνιστική πατώντας εδώ.

Επιστροφή