Κους-κους & σχόλια

Η Βικτόρια Μπέκαμ "έφαγε" άγριο κράξιμο στο διαδίκτυο

Η Βικτόρια Μπέκαμ έφαγε άγριο κράξιμο στο διαδίκτυο
11 Σεπτεμβρίου 2019, 14:15
Διαβάστε γιατί έκραξαν την σύζυγο του παλαίμαχου άσσου Ντέβιντ Μπέκαμ.    

Σκληρή κριτική άσκησαν πολλοί στην Βικτόρια Μπέκαμ μετά την προώθηση της νέας της σειράς ενδυμάτων με ένα αποστεωμένο μοντέλο. Η εικόνα της πολύ αδύνατης κοπέλας προκάλεσε άγριο "κράξιμο" κατά της συζύγου του παλαίμαχου άσσου Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Η 45χρονη σχεδιάστρια μόδας , μοιράστηκε πριν από λίγες ημέρες την φωτογραφία μιας γυναίκας που φορά ένα λευκό φόρεμα με αλυσίδες στον λογαριασμό της στο Instagram.

Ωστόσο, η υπερβολικά αδύνατη φιγούρα του μοντέλου ήταν αυτή που τράβηξε την προσοχή, με πολλούς να σχολιάζουν αρνητικά πόσο λεπτή ήταν. Τα σχόλια που έγιναν ήταν του στυλ:

  • Ταΐστε το μοντέλο, θα πεθάνει αν παραλείψει το επόμενο γεύμα του. Είναι λυπηρό να βλέπεις μια εικόνα όπως εσύ, να προωθεί αυτά τα αρρωστιάρικα μοντέλα.
  • Δεν μπορώ να πιστέψω πως αυτή η γυναίκα έχει μια μικρή κόρη και εξακολουθεί να πιστεύει πως η χρήση τέτοιων μοντέλων, είναι σωστή. Θα έπρεπε να χρησιμοποιεί όλους τους τύπους σώματος στις καμπάνιές της.
  • Τα μοντέλα σου γίνονται όλο και πιο αδύνατα. Αυτό διδάσκεις στην κόρη σου και στα άλλα νεαρά κορίτσια; Είναι πολύ λάθος Βικτόρια.
  • Τρομάζω και μόνο που την κοιτάζω. Και τρομάζω ακόμη περισσότερο σκεπτόμενος το πόσο άρρωστη πρέπει να είναι.
  • Δώστε της να φάει. Δείχνει τόσο άρρωστη.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ