ΜΠΑΣΚΕΤ: Ο Ευβοιώτης Νίκος Περσίδης στο ρόστερ του Παναθηναϊκού

ΜΠΑΣΚΕΤ: Ο Ευβοιώτης Νίκος Περσίδης στο ρόστερ του Παναθηναϊκού
13 Σεπτεμβρίου 2019, 15:52
A+ A-
Ο Πεδουλάκης άναψε το πράσινο φως και ο Nίκος θα φορέσει τη φανέλα του εξάστερου.

Σημαντική διάκριση για τον ίδιο, αλλά και για το μπάσκετ της Εύβοιας αποτελεί η είδηση ότι ο Νίκος Περσίδης, ο οποίος είναι Ευβοιώτης, πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό και την ερχόμενη σεζόν θα αγωνίζεται με τη φανέλα του εξάστερου.

Ο Νίκος την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στον Διαγόρα Δρυοπιδέων στην Α2 και ήταν από τους πλέον κομβικούς παίκτες της ομάδας του.

Ο Παναθηναϊκός, όχι μόνο τον έβαλε στο «μικροσκόπιο», αλλά τον κάλεσε μαζί του στην προετοιμασία με εντολή του προπονητή Αργύρη Πεδουλάκη.

Ο Περσίδης έπιασε την ευκαιρία της ζωής του από τα μαλλιά και μέσα από την εξαιρετική παρουσία του στις προπονήσεις ...ανάγκασε τον Παναθηναϊκό να τον κάνει «δικό» του.

Για πολλούς παίκτες η συμμετοχή τους στο ρόστερ του Παναθηναϊκού είναι απλά ένα ...απραγματοποίητο όνειρο. Για τον Νίκο Περσίδη, όμως, είναι μία αλήθεια και πλέον, ο 24χρονος γκαρντ καλείται να διαχειριστεί με τον ιδανικότερο τρόπο όλο αυτό που του συνέβη, να αποτελεί δηλαδή μέλος της οικογένειας του Παναθηναϊκού. Κάτι, που κέρδισε με το σπαθί του.

Επιστροφή