ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΤΩΝΤΑ-ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ 2-3 (ΚΥΠΕΛΛΟ): Εισιτήριο πρόκρισης με αγωνία στη λήξη

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΤΩΝΤΑ-ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ 2-3 (ΚΥΠΕΛΛΟ): Εισιτήριο πρόκρισης με αγωνία στη λήξη
14 Σεπτεμβρίου 2019, 20:28
A+ A-
Οι πιτσιρικάδες του γηπεδούχου μείωσαν από 0-3 κι έκαναν ...θρίλερ το ματς

Ο ΑΠΚΟ Δροσιάς προηγήθηκε 3-0 μέσα στο Βατώντα, αλλά στο τέλος πήρε το εισιτήριο με αρκετή αγωνία αφού οι πιτσιρικάδες του Αστέρα μείωσαν σε 2-3 κι έβαλαν ...δύσκολα στους φιλοξενούμενους.

Ο ΑΠΚΟ ήταν αρκετά καλύτερος από τη νεανική ομάδα του Βατώντα που απαρτίζεται κατά το πλείστον από παίκτες που ήρθαν το καλοκαίρι απ' την Ακαδημία Αρτάκης.

Στο 17' άνοιξε το σκορ με πέναλτι ο Βαρσαμάς. Το 0-2 έκανε στο 49' ο Χάρης Ελευθερίου και στο 68' ο Σάκης Δεληγιάννης έδειξε να καθαρίζει το ματς κάνοντας το 0-3 στην πρώτη του επαφή με την μπάλα (μπήκε αλλαγή στο 67').

Στο 75' μείωσε ο Μπίτzος και στη συνέχεια οι προσπάθειες των νεαρών παικτών του Αστέρα απέφερε κι άλλο γκολ, που ήρθε όμως, αργά στις καθυστερήσεις από τον Κατσαρή, αλλά δημιούργησε ένα μικρό ...θρίλερ μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Διαιτησία: Κηρύκος, Νικολάου Γ.-Μαρίνος

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΤΩΝΤΑ (Δημήτρης Λύκος): Γαλάνης, Δάβρης (55′ Ματίας), Σκούρος, Ι. Μπίτζος, Ι. Κατόλης, Σεϊτης, Α.-Χ. Κατόλης (75′ Μπαζώτης), Μεϊμέτης, Σ. Μπίτζος, Μπασινάς (52′ Κατσαρής), Σαρρής (59′ Καράμπελας).

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ (Ντράγκαν Κνέζεβιτς): Οικονομίδης, Τζαφέρος, Σεϊνταράσι, Φρυγανάς, Κνέζεβιτς, Ζαχαριάς, Αγγελάτος (67′ Θεοδ. Δεληγιάννης), Άλλκο (81′ Τζαφέρης), Χ. Ελευθερίου (76′ Μάλιαρης), Βαρσαμάς, Αργυρός.

 

Επιστροφή