ΣΤΑΥΡΟΣ-ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ 0-4 (ΚΥΠΕΛΛΟ): Ο Κούκουρας έδειξε νωρίς το δρόμο για την άνετη νίκη

ΣΤΑΥΡΟΣ-ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ 0-4 (ΚΥΠΕΛΛΟ): Ο Κούκουρας έδειξε νωρίς το δρόμο για την άνετη νίκη
15 Σεπτεμβρίου 2019, 19:46
A+ A-
Ο 19χρονος πέτυχε δυο γκολ

Πριν συμπληρωθεί το 10λεπτο του αγώνα Σταυρός-Μακρυκάπα, ο 19χρονος Χρήστος Κούκουρας (φωτό) των φιλοξενούμενων πέτυχε δυο γκολ και η νίκη των Λύκων με 4-0 ήρθε άνετα, καθώς και η πρόκριση στη Γ' φάση του Κυπέλλου Εύβοιας.

Μόλις στο 2' ο Τσούτσης έβγαλε τη σέντρα και ο Κούκουρας με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Ο ίδιος στο 8' πετάχτηκε σε νέα σέντρα από τον Κουτσαυλή και πέτυχε το 0-2 βάζοντας τα θεμέλια για τη νίκη-πρόκριση της Μακρυκάπας.

Τα άλλα δυο γκολ σημειώθηκαν από τον αεικίνητο Δημήτρη Τσούτση στο 66' και από τον Σίδερη στο 88' με πέναλτι, που κέρδισε ο Λέκκας με μπάσιμο στην αντίπαλη περιοχή.

Διαιτησία: Πόγκας, Δάλλας-Μούρτικας.

ΑΠΣ ΣΤΑΥΡΟΥ (Θανάσης Μούντριχας): Ζαφειρόπουλος (35′ λ.τ. Κατσαρής), Ν. Ξύγκης, Τσάλας, Πολυχρόνης, Δημητρίου (25′ Οσμάνι), Πριόνας, Αρχοντούλης, Θαν. Δημ. Ταυρής (46΄' Ρουμπής), Θαν. Ιω. Ταυρής, Καπετάνιος, Βλάσσης (66′ Μυλωνάς).

ΑΟ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ (Νίκος Κιαπέκος): Δρενάφτσης, Βουρδάνος (46′ Σίδερης), Χ. Χασάνδρας, Κούκουρας, Πουρνής, Μπασινάς (59′ Ιω. Καρκαλής), Γκίκας, Σηφάκης, Δ. Χασάνδρας (73′ Λέκκας), Κουτσαυλής (53′ Σμπρίνης), Τσούτσης.

 

Επιστροφή