Κους-κους & σχόλια

Τα νέα που θα συζητηθούν με ... άλλο μάτι!

Τα νέα που θα συζητηθούν με ... άλλο μάτι!
1 Φεβρουαρίου 2011, 07:30
Το κέρατο της Κατερίνας Παπουτσάκη μάς συγκλονίζει όλους!

1) Δεν θα έρθει η Χίλαρι Κλίντον στην Ελλάδα, γιατί πρέπει να κοιτάξει από κοντά τα γεγονότα στην Αίγυπτο.  Ε, βέβαια: Πρώτα η δουλειά, μετά η διασκέδαση!

2) Πιέζει η Τρόικα για νέες μειώσεις μισθών. Αυτοί πάλι έχουν βρει στη χώρα μας και δουλειά και διασκέδαση!

3) Από το νεοκλασικό με τα αγάλματα που τους μετέφεραν πάνε σε κτήριο στην Κάνιγγος οι λαθρομετανάστες. Αν τους πάνε στην Κυψέλη, θα ξεσηκωθεί κι ο Τσίπρας για υποβάθμιση στην ποιότητα ζωής των πολιτών!

4) Αυστριακός επένδυτης εισέπραξε 8 χρόνια φυλακή γιατί εξαπάτησε 12.500 πελάτες του! Εμ αγόρι μου, την εποχή του χρηματιστηρίου στην Ελλάδα, δεν ήρθες να σου κάνουν κανά ιδιαίτερο οι δικοί μας!

5) Ο Μαρινάκης ζήτησε την προστασία της αποστολής του Ολυμπιακού στο ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ αύριο. Εχει να πέσει μπαούτσος από τα μΠΑΟΚια!

6) Τους 15 έφτασαν οι νεκροί από τη νέα γρίπη. "Γκούχου, γκούχου γιοκ" πάει το πράγμα...

Και η εντελώς άχρηστη πληροφορία της ημέρας

Η Κατερίνα Παπουτσάκη δήλωσε πως ήταν με έναν άνδρα και, αφού τον χώρισε, ήρθε μία άλλη και της είπε ότι τα είχε ταυτόχρονα μαζί του. Και μετά της είπε πόσο καλόοοος ήταν στο κρεβάτι και μετά πήγαν για καφέεε και τον κουτσομπόλεψαν και μετά έγιναν οι καλύτερες φίιιιιλες και μετά...ποιος τον θυμάται τον τύπο τώρα!

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ