ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Επέστρεψαν δικά του παιδιά

18 Σεπτεμβρίου 2019, 20:51
A+ A-
Ρογαλίδης και Πετρογιάννης ξανά στα κυανόμαυρα, ενώ πήρε και τον Καλογέρη

 

Σε ακόμη τέσσερις μεταγραφές νεαρών παικτών προχώρησε η διοίκηση του ΑΟ Χαλκίς. Από τους παίκτες που ήρθαν οι τρεις έχουν ξαναφορέσει τα κυανόμαυρα.

Ο Γιώργος Πετρογιάννης, 21 ετών, δεξιός ακραίος επιθετικός είχε μετακομίσει στον Ελλήσποντο και τώρα ξαναγυρίζει στην ομάδα που ξεκίνησε. Να θυμίσουμε ότι ήταν μέλος της ομάδας Νέων του ΑΟΧ όταν κατέκτησε το πρωτάθλημα Νέων το 2015.

O Πετρογιάννης (δεύτερος από αριστερά στην κάτω σειρά της φωτό), είχε συμπαίκτες τότε τον Χρήστο Καρβελά (κάτω αριστερά), τον Νίκο Τόλη (ο αρχηγός, δεξιά) και τον Θεόφιλο Μπασινά (πρώτος αριστερά, όρθιος). Και οι τέσσερις θα είναι φέτος στο ανανεωμένο ρόστερ του ΑΟΧ.

Αλλος ένας παίκτης που ήταν στην Ακαδημία του ΑΟΧ, επέστρεψε κι αυτός επίσημα. Ο λόγος για τον 18χρονο Νίκο Ρογαλίδη. Ο νεαρός ακραίος αμυντικός (αριστερά στη φωτό κάτω) είχε δοθεί δανεικός πέρυσι το καλοκαίρι στον Ελλήσποντο και στο πρωτάθλημα που τέλειωσε ήταν ο πρώτος παίκτης  σε συμμετοχές (28) στην ομάδα της Λαμψάκου, έχοντας, μάλιστα, μια πολύ καλή παρουσία.

Ενας άλλος νεαρός που αποκτήθηκε, ο Δημήτρης Καλογέρης, ήταν κι αυτός στα πλάνα του Γιώργου Λάμπρου και του Παναγιώτη Τοκπασίδη από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν μαζί με τον Πετρογιάννη και τον Ρογαλίδη.

Αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας, είναι 17 ετών και ήταν στον Κύζικο. Μάλιστα, ήταν παίκτης της συνενωμένης ομάδας Κύζικος/ΑO Χαλκίς, όταν κατέκτησε το πρωτάθλημα Παίδων το 2016 με προπονητή τον Μιχάλη Μαύρο.

Ο Γιάννης Σταματούκος αγωνίστηκε τη σεζόν που τέλειωσε με τη φανέλα του ΑΟΧ. Το καλοκαίρι ο 19χρονος επιθετικός πήγε με δανεισμό στο Κερατσίνι, αλλά επέστρεψε στη Χαλκίδα. Ο νεαρός που είχε ξεκινήσει από τον Ολυμπο Γυμνού, δεν αποκλείεται να αλλάξει πάλι ομάδα, αφού είναι φοιτητής στην πρωτεύουσα και προτιμά να είναι σε ομάδα της περιοχής Αττικής. Γι' αυτό άλλωστε, είχε τη συναίνεση της ομάδας του ΑΟΧ να πάει με μορφή δανεισμού στο Κερατσίνι και ίσως κάτι τέτοιο να γίνει πάλι, αλλά σε άλλη ομάδα.

Επιστροφή