Αθλητικά

Τα Λουκίσια απέκτησαν τερματοφύλακα

Τα Λουκίσια απέκτησαν τερματοφύλακα
1 Φεβρουαρίου 2011, 11:07
Και παραχώρησαν στη Δροσιά τον Μπόλμπαση (φωτό)

Με 4 νέους παίχτες θα συνεχίσει στο πρωτάθλημα η ομάδα των Λουκισίων. Είχε αποκτήσει   από την περ. βδομάδα τον μεσοεπιθετικό Ηλία Δήμου από το Γυμνό. Ο 20χρονος παίχτης είναι γνωστός στους Ευβοείς αφού έχει ξεκινήσει από τον Ολυμπο και ήταν παίχτης της Μικτής Εύβοιας που κέρδισε το πρωτάθλημα Ελλάδας στους Παίδες. Φέτος ήταν στο Βύζα και πριν ήταν στο Χαϊδάρι και το Αιγάλεω. Χθες, τελευταία μέρα των μεταγραφών, η ομάδα των Λουκισίων απέκτησε άλλους τρεις παίχτες.

Παράλληλα έφυγαν από την ομάδα δυο τερματοφύλακες και πήγαν στη γειτονική Δροσιά. Ο ένας είναι ο βασικός της τερματοφύλακας Μπόλμπασης που συμφώνησε την τελευταία στιγμή με τον ΑΠΚΟ Δροσιάς και ο άλλος είναι ο νεαρός Δημήτρης Ευσταθίου. Ο τελευταίος υπηρετεί τη θητεία του και παραχωρήθηκσε στον Αστέρα Δροσιάς.

Πριν δοθούν οι δυο τερματοφύλακες, η διοίκηση του ΑΟ Λουκισίων είχε συμφωνήσει με τον 24χρονο Ηλία Διαμαντή που ανήκε στον Κεραυνό Κερατέας (προηγούμενη ομάδά του ο Βύζας) και αγωνίζεται κάτω από τα δοκάρια.

Επίσης αποκτήθηκαν άλλοι δυο ποδοσφαιριστές από τη Γ' Εθνική.

* Ο Γιώργος Παπαδόπουλος είναι επιθετικός (σεντερ φορ) και ανήκε στον Μακεδονικό. Είναι 27 ετων και ξεκίνησε από τον Ολυμπιακό Τερψιθέας. Εχει περάσει από τις ΠΑΕ: Αιγάλεω, Κρύα Βρύση, Χανιά, Αγροτικό Αστέρα, Ιωνικό, Μαρκό, Παύλο Μελά και Θερμαϊκό.

* Ο Χαράλαμπος Μπαρκώσης αγωνίζεται στη θέση μπακ-χαφ από την αριστερή πλευρά. Είναι 21 ετών και έλυσε πρόσφατα το συμβολαιό του με τον Εθνικό Φιλιππιάδας κατόπιν δικής του επιθυμίας επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους.ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι διαιτητές στους αγώνες του Σαββατοκύριακου

Οι διαιτητές στους αγώνες του Σαββατοκύριακου
Αθλητικά
[17/09/2021 - 15:13]

Ο Γιάννης Κηρύκος στη Μακρυκάπα και στο Δύστο - Ο Κασομούλης στο ντέρμπι Ερέτρια-Αμάρυνθος ...περισσότερα

Ξεκίνησε δυναμικά η ποδοσφαιρική Ακαδημία του ΑΟ Κονιστρών και Περιχώρων!

Ξεκίνησε δυναμικά η ποδοσφαιρική Ακαδημία του ΑΟ Κονιστρών και Περιχώρων!
Αθλητικά
[16/09/2021 - 19:45]

Με τους προπονητές Παύλο Βογιατζή, Νίκο Κωτσή και την γυμνάστρια Ελευθερία Βάρκα! ...περισσότερα