Αθλητικά

Ο Γούναρης θα φορέσει τη φανέλα του ΑΟΧ

Ο Γούναρης θα φορέσει τη φανέλα του ΑΟΧ
1 Φεβρουαρίου 2011, 12:10
Λύθηκε το πρόβλημα και ήδη εκδόθηκε το δελτίο του.

Το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί με τους ερασιτέχνες των ΠΑΕ που δεν μπόρεσαν να αλλάξουν ιδιότητα το καλοκαίρι και αναγκαστικά έμεναν στην ίδια ομάδα, λύθηκε. Η ΕΠΟ έδωσε το πράσινο φως για να διεκπεραιωθούν οι μετακινήσεις των πολλών παιχτών που είχαν μάλιστα συμφωνήσει με άλλες ομάδες (περίπου 500, όπως είχε πει και ο πρόεδρος Γιάννης Παπακωνσταντίνου, όταν ο τελευταίος έκανε κι αυτός ενέργειες για να πραγματοποιηθούν μόνιμα οι μετακινήσεις των παιχτών).

Θύμιζουμε ότι το πρόβλημα ανακαλύφθηκε όταν ο Γούναρης (φωτό πάνω δεξιά), Ο Ταψής και ο Κατραζάς του Ηρακλή Ψαχνών συμφώνησαν με ΑΟΧ, Καστέλλα και Δροσιά αντίστοιχα αλλά οι μεταγραφές τους ακυρώθηκαν. Τότε ξεκίνησε προσπάθεια και ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ Γιάννης Παπακωνσταντίνου να κάνει  ενέργειες για να πραγματοποιηθούν νόμιμα οι μετακινήσεις των παιχτών, αφού η δημιουργία της ΠΑΕ έγινε με εύλογη καθυστέρηση και δεν γινόταν πριν τον Αύγουστο (τέλος της διορίας)  να αλλαξει η ιδιότητα των ποδοσφαιριστών.

Αρχικά η ΕΠΟ ήταν ανένδοτη για τις μεταγραφές, αλλά μετά από την μεγάλη πίεση και τα δικαιολογημένα παράπονα πολλών παιχτών έδωσε το ΟΚ.Ετσι, o Σακης Γούναρης είναι πλέον στη δύναμη του ΑΟΧ και επίσημα αφού εκδόθηκε και το δελτίο του. Σύντομα αναμένεται να εκδοθεί και το δελτίο του Βαγγέλη Ταψή (πάνω) για λογαριασμό της Καστέλλας.

Ο Λευτέρης Καρατζάς (δεξιά), ο οποίος αρχικά είχε συμφωνήσει με τη Δροσιά, τελικά χθες υπέγραψε στην Προποντίδα.