Κοινωνία

ΧΑΛΚΙΔΑ : Απίστευτο ατύχημα με ακυβέρνητο φορτηγάκι του Δήμου Χαλκιδέων

ΧΑΛΚΙΔΑ : Απίστευτο ατύχημα με ακυβέρνητο φορτηγάκι του Δήμου Χαλκιδέων
20 Σεπτεμβρίου 2019, 18:57
Λύθηκε το χειρόφρενο τσούλησε στο δρόμο και βρέθηκε στην πορεία αυτοκινήτου.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους όσοι κυκλοφορούσαν στη Λεωφόρο Χαϊνά (πεζοί ή με επιβαίνοντες σε οχήματα), το πρωί της Παρασκευής 20 Σεπτεμβρίου, στο ύψος που βρίσκονται το Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας και το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς.

Έγιναν αυτόπτες μάρτυρες ενός απίστευτου ατυχήματος, το οποίο ευτυχώς δεν είχε δυσάρεστες συνέπειες, παρά μόνο μικρές υλικές ζημιές σε δύο οχήματα, ένα φορτηγάκι του Δήμου και ένα ΙΧ αυτοκίνητο.

Το φορτηγάκι εκινείτο με κατεύθυνση προς Λιανή ¶μμο και ο οδηγός του το στάθμευσε στην άκρη του δρόμου, στο ύψος περίπου της Τράπεζας Πειραιώς και κατέβηκε από το όχημα.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, είτε επειδή δεν τράβηξε χειρόφρενο, είτε επειδή αυτό λύθηκε, το όχημα άρχισε να τσουλάει, βγήκε στο δρόμο και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Την ώρα εκείνη ερχόταν με κατεύθυνση προς Χαλκίδα ένα ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο ευτυχώς εκινείτο με μικρή ταχύτητα. Ο οδηγός του το ακινητοποίησε και τα δύο οχήματα ακούμπησαν το ένα το άλλο πάνω ακριβώς στη διάβαση πεζών και ακινητοποιήθηκαν χωρίς ευτυχώς η σύγκρουση να είναι σφοδρή.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου έκανε το σταυρό του με αυτό που συνέβη, ενώ όλοι οι αυτόπτες μάρτυρες μακάριζαν την τύχη του, αφού θα μπορούσε να έχει συμβεί μεγαλύτερη ζημιά αν ήταν "πατημένος". 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΧΑΛΚΙΔΑ: Έφυγε από την ζωή ο Δημήτρης Βασιλαρόπουλος

ΧΑΛΚΙΔΑ: Έφυγε από την ζωή ο Δημήτρης Βασιλαρόπουλος
Κοινωνία
[02/06/2020 - 18:12]

Την Τετάρτη 3 Ιουνίου, το πρωί θα γίνει η κηδεία του.  ...περισσότερα

Θρήνος για την 23χρονη Αλεξάνδρα Μπιστολάκη

Θρήνος για την 23χρονη Αλεξάνδρα Μπιστολάκη
Κοινωνία
[02/06/2020 - 15:03]

Το νεαρό κορίτσι πέθανε δέκα μέρες μετά από επέμβαση ρουτίνας στην Κόρινθο. ...περισσότερα