ΔΕΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Απίστευτη ταλαιπωρία για τους καταναλωτές

ΔΕΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Απίστευτη ταλαιπωρία για τους καταναλωτές
25 Σεπτεμβρίου 2019, 11:40
A+ A-
Από νωρίς το πρωί σχηματίζονται ουρές

Απίστευτη ταλαιπωρία βιώνουν οι καταναλωτές που επισκέπτονται τη ΔΕΗ Χαλκίδα για να κάνουν διακανονισμό οφειλών ή νέο συμβόλαιο σύνδεσης. Περιμένουν με τις ώρες στην ουρά από νωρίς το πρωί και πολλές φορές φεύγουν χωρίς να έχουν κάνει τη δουλειά τους.

Πριν ακόμη καθίσουν οι υπάλληλοι της ΔΕΗ στα γραφεία τους, οι καταναλωτές φτιάχνουν άτυπη λίστα αναμονής! «Από τις 6.30 το πρωί γράφουμε το όνομά μας στο χαρτί, μπας και εξυπηρετηθούμε» είπε στο «egnomi.gr» αγανακτισμένος καταναλωτής.

Τα χαρτάκια προτεραιότητας σταματάνε να εκδίδονται στις 9 το πρωί, αφού οι καταναλωτές έχουν περάσει τους 50-60! Αυτό έγινε και σήμερα, Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, το πρωί στη ΔΕΗ Χαλκίδας, όπου επικρατούσε πολυκοσμία (φωτό πάνω δεξιά και κάτω).

Όσοι είχαν προλάβει να πάρουν χαρτάκι προτεραιότητας περίμεναν υπομονετικά στην ουρά και έκαναν το σταυρό τους να προλάβουν να εξυπηρετηθούν. Κάποιοι, μάλιστα, πήγαν για καφεδάκι και επέστρεψαν για να δουν αν είναι ανάμεσα στους ...τυχερούς.

Αρκετοί, όμως, ήταν αυτοί που έφυγαν αγανακτισμένοι και εκείνοι που αποχώρησαν άπραγοι μετά από πολύωρη αναμονή στην ουρά.

Αντίθετα, υπάρχει ροή στον γκισέ για την εξόφληση λογαριασμών και οι καταναλωτές εξυπηρετούν γρήγορα, χωρίς να ταλαιπωρηθούν.

Επιστροφή