Κους-κους & σχόλια

Τα νέα που θα συζητηθούν με ... άλλο μάτι!

Τα νέα που θα συζητηθούν με ... άλλο μάτι!
2 Φεβρουαρίου 2011, 07:30
Οι γυμνές πόζες της Rihanna και ο σκύλος που μυρίζει τον καρκίνο!

1) Τα γύρισε η κυβέρνηση και από εκεί που έλεγε ότι θα πάρει εξωδικαστικά αποζημίωση από τη Siemens, τώρα δεν το συζητάει. Ρε, αυτοί σίγουρα σταμάτησαν να λαδώνουν τους δικούς μας;

2) Το Συμβούλιο της Επικρατείας έκρινε αντισυνταγματικό το νόμο που έδινε δικαίωμα στους αλλοδαπούς να ψηφίζουν στις δημοτικές εκλογές. Αποφάσισε, όμως, να εκλέγουν τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών!

3) Θέμα χρόνου να εφαρμοστούν τα σκληρά οικονομικά μέτρα που προτείνουν οι Γερμανοί για τις χώρες της Ευρωζώνης. Κάποτε φοράγαμε τη ζώνη της Αφρούλας και τώρα πάμε στο ζωνάρι της Κέιτ Μος!

4) Δύο εκατομμύρια διαδηλωτές (!) βγήκαν στην πλατεία του Καΐρου κατά του Μουμπάρακ και αυτός σχεδίαζε διάγγελμα. Γιατί η ξεφτίλα του πολιτικού είναι να μιλάει στο πλήθος ακόμη κι όταν αυτό τον μουτζώνει...

5) Σουηδοί ερευνητές προτείνουν να μπει φόρος στο κρέας και το γάλα. Αυτό εννοεί ο Γιώργος όταν λέει "ακολουθούμε σουηδικό μοντέλο"!

6) Ενας σκύλος που είχε συμμετάσχει σε κάτι ειδικές έρευνες διέγνωσε με την οσμή τον καρκίνο παχέος εντέρου ενός ανθρώπου. Καλά, και ο δικός μου το κάνει, αλλά έχει κάτι συνάχια τώρα τελευταία!

7) Το ΙΚΑ αποφάσισε να δέχεται την πληρωμή παροχών ασθενείας μέσω τραπεζικών λογαριασμών. Το Κράτος εκσυγχρονίζεται ρε, κάτσε καλά!

Και η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 

Ενας πρώην γκόμενος της Rihanna έβγαλε στο ίντερνετ γυμνές πόζες της (φωτό), τις οποίες του είχε στείλει από το κινητό της. Αυτήν την καημένη, μία τη δέρνουν, μία τη ρεζιλεύουν παγκοσμίως. Εχει κακοπέσει...  

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ