Κολύμπησαν με ...χιόνια

1 Φεβρουαρίου 2011, 23:23
A+ A-
Στο χιονισμένο Καρπενήσι βρέθηκαν τα πιτσιρίκια του ΑΚΟΧ και πήραν πρωτιά.
Το Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011, έγινε στο παγωμένο Καρπενήσι η Χειμερινή Ημερίδα Κολύμβησης Προαγωνιστικών Κατηγοριών (10-11-12 ετών).



Ο Α. Κ. Ο. Χαλκίδας συμμετείχε με 29 δελφινάκια και αναδείχτηκε πρώτος, έχοντας την καλύτερη συγκομιδή μεταλλίων. Συνολικά 25 φορές οι αθλητές και αθλήτριές του ήταν μέσα στις τρεις πρώτες θέσεις, και άφησαν πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια.

Ο ομίλος της Χαλκίδας κατέκτησε συνολικά 14 φορές την πρώτη θέση και ακολούθησε ο ...οικοδεσπότης Κ.Ο. Καρπενησίου με 9. Οι όμιλοι της Λαμίας Αναγέννηση, Νηρέας και Πρωτέας κέρδισαν αντίστοιχα 8, 7 και 6 πρωτιές. Συμμετείχε και ο ΝΟ Ιτέας (3 πρωτες θέσεις), ενώ δεν έλαβε μέρος ο ΝΟΧ.

Με τον ΑΟΧ συμμετείχαν από τα αγόρια οι: Ζαχαριάς Χαράλαμπος, Πριόνας Βασίλης, Φούρλης Χρήστος, Μαραθωνίτης Σπύρος, Αναστασίου Δημήτρης, Αγγελόπουλος Μιχάλης, Ζούνης Γιώργος, Μόσχος Χρήστος, Χατήρας Βαγγέλης, Τζόρος Γιώργος, Βάχλας Αλέξανδρος, Παπαδήμας Ηλίας, Μόσχος Ιωάννης, Σκουλικαρίτης Φάνης, Μπουζάλας Γιώργος, Γιαννάκης Πάολο, Γκιόκας Δημητριος, Φούρλης Δημήτριος, Μαρίνος Βασίλης, Πανούσης Γιώργος

Τα κορίτσια του ΑΚΟΧ που πήραν μέρος ήταν: Πασσά Χαρά, Ράννου Μαρία, Ραννου Ιωάννα, Τζόρου Ιωάννα, Γεροντίτη Μαρία, Αναστασίου Άννα, Λέων Ευαγγελία, Γεροντίτη Ελευθερία και Γεωργίου Ιωάννα.

Οι προπονητές Αναστασία Χονδρού και Χρήστος Ντουρζιώτης έμειναν ικανοποιημένοι με την εμφάνιση των αθλητών τους και δήλωσαν ότι η προσπάθεια τους θα συνεχιστεί με αμείωτους ρυθμούς με στόχο να κρατήσουν τα νέα παιδιά στον αθλητισμό και μέσα απ' αυτόν να αναδεικνύουν την πόλη της Χαλκίδας.

Επιστροφή