ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ-ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ 2-1: Με την ίδια 11άδα κέρδισε το πρώτο ιστορικό ματς

29 Σεπτεμβρίου 2019, 21:25
A+ A-
Οι δυο ομάδες συναντήθηκαν για πρώτη φορά στην Α' ΕΠΣΕ

Το πρώτο ματς, ιστορικά, ανάμεσα στον Παντριαδικό και τον Αμαρυνθιακό για το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΕ  έγινε στην Τριάδα  και νικητής αναδείχθηκε ο γηπεδούχος με 2-1.

Με την ίδια 11άδα που πήρε το "Χ" στο Αυλωνάρι παρέταξε την ομάδα του ο Βασίλης Τσιμιχόδημος και κέρδισε το πρώτο τρίποντο παίζοντας στο μεγαλύτερο διάστημα πιο καλά από τους φιλοξενούμενους που έχασαν για δεύτερη φορά στην επανεμφάνισή τους στην Α' κατηγορία.

Στο 39' άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Τριάδας, όταν μετά από βαθειά σέντρα από αριστερά, ο Βασίλης Κοροβέσης που επανήλθε φέτος στους αγωνιστικούς χώρους, βρέθηκε αφύλακτος και με κεφαλιά πέτυχε το 1-0.

Στο 55' είχε δοκάρι ο Πατερίτσας των γηπεδούχων και στο 70' ο Μπαϊμπάκης μετά από εκτέλεση φάουλ, βρέθηκε στην περιοχή του Αμαρυνθιακού και με προβολή έκανε το 2-0.

Στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι στο οποίο ευστόχησε ο Βαγγέλης Ρουμπής και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Διαιτησία:  Βελέντζας, Κωνστάντιος-Μακρής.

ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ (Βασίλης Τσιμιχόδημος): Μώρος, Καραμπέτσος, Κικίδης, Γκρινιάρης, Κοροβέσης, Γούναρης (89΄ Καρατζάς), Ματράκας (60′ Χρόνης), Πασάι, Μπαϊμπάκης (92' Παπακωνσταντίνου), Λούρος, Πατερίτσας (75′ Μυτάκης).

ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ (Μπάμπης Γεωργίου): Σακκής, Αλ. Σεφερλής (89′ Μάλλιος), Μαρ. Καρλατήρας, Λαμ. Καρλατήρας, Κοντός, Σελ. Μυρτέζα, Κιμουλιάτης, Λυμπέρης, Αλεξίου (75′ Ξουρής), Αντ. Μυρτέζα, Ρουμπής.

 

Επιστροφή