Αθλητικά

ΜΙΑΟΥΛΗΣ-ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ: Ανακοινώθηκε η ποινή που ...καίει την Μπάρτσα

ΜΙΑΟΥΛΗΣ-ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ: Ανακοινώθηκε η ποινή που ...καίει την Μπάρτσα
4 Οκτωβρίου 2019, 16:36
Καμπάνα και για τους Ωρεούς.

Ανακοινώθηκε από την ΠΕ/ΕΠΣΕ η απόφαση για τη διακοπή του αγώνα Μιαούλης-Προποντίδα στο γήπεδο Φύλλων, στην πρεμιέρα της Β' ΕΠΣΕ.

Η Επιτροπή έκρινε ότι ο αγώνας διακόπηκε με υπαιτιότητα της φιλοξενούμενης ομάδας, αφού ο ποδοσφαιριστής της, Αλέκος Συνοδάκης, χτύπησε τον διαιτητή Κωνστάντιο, ο οποίος έγραψε τα γεγονότα στο φύλλο αγώνα.

Η Προποντίδα μηδενίστηκε κι έτσι ο αγώνας κατοχυρώνεται στα χαρτιά με 3-0 υπέρ του Μιαούλη (σ.σ. θυμίζουμε ότι στο λεπτό που διακόπηκε το ματς το σκορ ήταν 1-1).

Ακόμη, από την Προποντίδα αφαιρέθηκε ένας βαθμός, ενώ της επιβλήθηκε και χρηματικό πρόστιμο 100 ευρώ.

Το ίδιο χρηματικό πρόστιμο επιβλήθηκε και στον Μιαoύλη Φύλλων.

Με απαγόρευση εισόδου τιμωρήθηκαν και οι προπονητές Παντελής Μάλαμας και Δημήτρης Καραγιάννης, ο οποίος, όμως, εδώ και λίγες μέρες έλυσε τη συνεργασία του με τον ιστορικό σύλλογο της Χαλκίδας. Στον Μάλαμα επιβλήθηκε και πρόστιμο.

Ηττα στα χαρτιά και για τους Ωρεούς

Στα χαρτιά με 3-0 έχασαν και οι Ωρεοί το ματς που δεν ξεκίνησε ποτέ κόντρα στον Αρτεμισιακό. Εξι ποδοσφαιριστές των τυπικά γηπεδούχων στο γήπεδο Νέου Πύργου δεν είχαν υπογραφή καρδιολόγου στις κάρτες υγείας και από τη στιγμή που η ομάδα δεν είχε και διαθέσιμους παίκτες για να συμπληρώσει το αρχικό σχήμα, ο διαιτητής δεν ξεκίνησε το ματς με υπαιτιότητα των Ωρεών.

Αναλυτικά όλες οι ποινές

■ Η Προποντίδα για τον αγώνα με τον Μιαούλη Φύλλων τιμωρείται με απώλεια του αγώνα με τέρματα 3-0 και με αφαίρεση ενός βαθμού (-1), καθώς και χρηματική ποινή 100,00 €.

■ Στον Μιαούλη Φύλλων χρηματική ποινή 100,00 €.

■ Στον προπονητή της Προποντίδας, Δημήτρη Καραγιάννη, ποινή απαγορεύσεως εισόδου εις τον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια τεσσάρων (4) αγωνιστικών ημερών.

■ Στον προπονητή του Μιαούλη Φύλλων, Παντελή Μάλαμα, ποινή απαγορεύσεως εισόδου στον αγωνιστικό χώρο δύο αγωνιστικών ημερών και χρηματική  ποινή σαράντα ευρώ (40€).

■ Στη Δόξα Προκοπίου ποινή χρηματικού προστίμου 100,00 € , επειδή δεν είχε δηλώσει πιστοποιημένο προπονητή, στον αγώνα με ΑΟ Χαλκίς.

■ Ο αγώνας του ΑΟ Ωρεών με τον Αρτεμισιακό κατακυρώνεται με 0-3 υπέρ του δεύτερου και στον ΑΟ Ωρεών επιβάλλεται ποινή χρηματικού προστίμου 50,00 € .

■ Στο σωματείο ΑΟ Κονιστρών ποινή χρηματικού προστίμου 50,00 € , για την παραίτησή του από τον αγώνα κυπέλλου με Ταμυναϊκό και 150,00 €, για τον αγώνα με τον ΑΟ Λουκισίων.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι διαιτητές στους αγώνες των πρωταθλημάτων Α', Β' και Γ' ΕΠΣΕ

Οι διαιτητές στους αγώνες των πρωταθλημάτων Α', Β' και Γ' ΕΠΣΕ
Αθλητικά
[21/11/2019 - 23:01]

Στο Λήλας-Ταμυναϊκός ο Φώτης με Κελεπούρη και Παππά ...περισσότερα

Μιχάλης Μαύρος: Δίνουμε μάχη για τη σωτηρία χωρίς ...κομπιουτεράκια

Μιχάλης Μαύρος: Δίνουμε μάχη για τη σωτηρία χωρίς ...κομπιουτεράκια
Αθλητικά
[21/11/2019 - 14:20]

Τι λέει ο προπονητής του ΑΟ Ν. Αρτάκης και για τον αγώνα της Κυριακής με τον Παναρκαδικό. ...περισσότερα