Πολιτική

Ο Χρήστος Παγώνης πανηγυρίζει για την ένταξη της Χαλκίδας σε δράση Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης

Ο Χρήστος Παγώνης πανηγυρίζει για την ένταξη της Χαλκίδας σε δράση Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης
7 Οκτωβρίου 2019, 09:55
Δείτε τα αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανού εγκρίθηκαν οι δράσεις Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης για τη Χαλκίδα και τη Λαμία, συνολικής δημόσιας δαπάνης 20.100.00 ευρώ, από 10.050.000 ευρώ για κάθε πόλη.

Για το γεγονός αυτό εξέδωσε πανηγυρική ανακοίνωση ο πρώην Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, ο οποίος τονίζει:

« Νοιώθω ιδιαίτερα ευτυχής γιατί μια συστηματική και επίπονη δουλειά των συνεργατών μου (Πολιτικών & Υπηρεσιακών) στο Δήμο Χαλκιδέων στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Ανακοινώθηκε η έγκριση της πρότασης του Δήμου Χαλκιδέων για την ανάπλαση της Ελ. Βενιζέλου – 28ης Οκτωβρίου – Αρεθούσης, με έξυπνες εφαρμογές, πεζοδρομήσεις κλπ, την αναστήλωση της οικίας της οδού Παίδων, την ψηφιοποίηση του Αρχείου της Πολεοδομίας, την ενίσχυση της Κοινωνικής Πολιτικής στο Δήμο Χαλκιδέων, Προϋπολογισμού 10.050.000€, μέσα από το Πρόγραμμα «Χαλκίδα, Στρατηγική Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης – Βιώσιμη και έξυπνη πόλη»

Η πολύ δύσκολη δουλειά της σύνταξης των μελετών και η τήρηση όλων των προϋποθέσεων που απαιτούσε η Πρόσκληση της προηγούμενης διετίας έφερε αυτό το ελπιδοφόρο και αισιόδοξο αποτέλεσμα, που η υλοποίησή του θα αλλάξει τη λειτουργία και την εικόνα της πόλης της Χαλκίδας προς το καλύτερο.»