Αθλητικά

ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ-ΣΚΕΠΑΣΤΗ 0-0: Πρώτος βαθμός οι μεν, αήττητοι οι δε

ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ-ΣΚΕΠΑΣΤΗ 0-0: Πρώτος βαθμός οι μεν, αήττητοι οι δε
6 Οκτωβρίου 2019, 21:07
Αλληλο-εξουδετερώθηκαν οι δύο αντίπαλοι.

Στη λευκή ισοπαλία έμειναν Αμαρυνθιακός και Σκεπαστή στο γήπεδο της Βάθειας και για τους γηπεδούχους ο σημερινός βαθμός ήταν ο πρώτος στο πρωτάθλημα, καθώς ερχόντουσαν από δύο ήττες, εντός έδρας από τον Ολυμπο και εκτός έδρας από τον Παντριαδικό.

Η Σκεπαστή διατήρησε το αήττητο, καθώς στην πρεμιέρα πήρε Χ (2-2) στην Ερέτρια, ενώ μία εβδομάδα μετά, νίκησε, εντός, με το εμφατικό 4-2 το Αυλωνάρι.

Σήμερα οι δύο ομάδες, που βρέθηκαν για πρώτη φορά αντίπαλες σε αγώνα πρωταθλήματος, δεν μπόρεσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα και αλληλοεξουδετερώθηκαν, μένοντας στη λευκή ισοπαλία, σε ένα ματς χωρίς πολλές συγκινήσεις.

Διαιτησία: Παπακυριάκος, Πασχαλίδης - Ρέτσας.

ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ (Μπ. Γεωργίου): Σακκής, Σεφερλής (85' Μάλλιος), Μ. Καρλατήρας, Λαμ. Καρλατήρας, Κοντός, Λυμπέρης (58' Κ. Αλεξίου), Ρουμπής, Παριανός, Σ. Μυρτέζα, Βαλ. Μυρτέζα, Σταμέλος.

ΣΚΕΠΑΣΤΗ 2005 (Κατσικογιάννης): Σωτηρόπουλος, Ιωαν. Αθαν. Θαλασσινός, Ανδρέου, Καψάλας, Αγιασοφίτης (90' Παναγιώτου), Κωνσταντός, Γεωργίου, Ιωαν. Βασ. Θαλασσινός, Τηλιόπουλος, Αθ. Θαλασσινός (76' Γαρατζούδης), Ζουζουλής.