Κους-κους & σχόλια

Πρώην μοντέλο του Playboy κατεβαίνει για πρόεδρος της Κροατίας

Πρώην μοντέλο του Playboy κατεβαίνει για πρόεδρος της Κροατίας
10 Οκτωβρίου 2019, 10:11
Η αποποινικοποίηση της πορνείας είναι στα σχέδιά της.

Την απόφαση να κάνει στροφή στην καριέρα της και να «κατέβει» στην πολιτική σκηνή πήρε το πρώην μοντέλο του Playboy ¶βα Καραμπάτιτς η οποία έχει θέσει υποψηφιότητα για να γίνει η επόμενη πρόεδρος της Κροατίας.

Ο λόγος που οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση είναι γιατί όπως τονίζει «νιώθω απογοητευμένη με τους πολιτικούς και την κατάσταση που επικρατεί», ενώ κάποιες από τις προεκλογικές της δεσμεύσεις είναι η αποποινικοποίηση της κάνναβης, η απαγόρευση αμβλώσεων μετά την έκτη εβδομάδα κύησης και η αποποινικοποίηση της πορνείας, ώστε το κράτος να κερδίζει από τις ιερόδουλες μέσω των φόρων που θα καταβάλλουν.

H 31χρονη τηλεπερσόνα ξεκίνησε την προεκλογική της εκστρατεία μέσω social media, όπου ποστάρει φωτογραφίες της στην παραλία και γράφει: «Αποφάσισα να κατέβω για πρόεδρος. Έχω τόση στήριξη στο Instagram και σας ευχαριστώ. Η πολιτική είναι η δεύτερη αγάπη μου».

Το πρώην μοντέλο του Playboy υπόσχεται να δώσει ώθηση στην ανάπτυξη και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας για να σταματήσει η φυγή των νέων ανθρώπων στο εξωτερικό.