ΝΕΑ ΣΤΥΡΑ-ΔΥΣΤΟΣ 1-2: Ο "Γαλάκος" το πήρε πάνω του...

ΝΕΑ ΣΤΥΡΑ-ΔΥΣΤΟΣ 1-2: Ο Γαλάκος το πήρε πάνω του...
12 Οκτωβρίου 2019, 22:15
A+ A-
Με γκολ στο 90 ...φεύγα έδωσε τη νίκη στην ομάδα του

Ο Παναγιώτης Ηλίας χάρισε  στην ομάδα του Δύστου τη νίκη (1-2) επί των Νέων Στύρων στα Ζάρκα, με γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις του αγώνα κι ενώ το σκορ ήταν 1-1.

Ετσι, ο Δύστος μετά από δυο διαδοχικές ήττες πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα, ενώ για τα Νέα Στύρα ...τρίτωσε το κακό,αφού ηττήθηκαν σε τρίτο συνεχόμενο ματς.

Ο Αποστόλης Πιλάτης, που είχε ξανασκοράρει άλλες δυο φορές στα προηγούμενα ματς του Δύστου, άνοιξε το σκορ στο 43' για τους φιλοξενούμενους.

Ο Κάρο με ένα πολύ δυνατό σου έξω απ' την περιοχή ισοφάρισε στο 79' για τους νεοφώτιστους, που έμειναν μετά από τρία λεπτά με 10 παίκτες λόγω αποβολής του αρχηγού τους Θοδωρή Κορδώνη.

Στις καθυστερήσεις ο Ηλίας, γνωστός και με το προσωνύμιο "Γαλάκος", το ...πήρε πάνω του κι αποφάσισε να μπουκάρει στην αντίπαλη άμυνα. Πέρασε δυο παίκτες, κέρδισε και τις κόντρες και με ένα εξαιρετικό σουτ μόλις πέρασε τη γραμμή της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παπαθεοδώρου, γράφοντας το τελικό 1-2.

Διαιτησία: Παπακυριάκος, Πασχαλίδης-Λειβαδιτάκης.

ΑΟ ΝΕΑ ΣΤΥΡΑ: Παπαθεοδώρου, Μωυσιάδης, Αλιάζ, Γεωργάκης, Σταυρόπουλος, Στέλ. Αλεξίου, Τσέτσης (46′ Παλυβός), Τζώρτζης, Κορδώνης, Κάρο, Αλ. Αλεξίου.

ΑΟ ΔΥΣΤΟΥ: Τζανουδάκης, Μπόκαρης, Καρκαλέτσης (67′ Πέππας), Τσάλας, Χαρ. Μαστροκώστας, Πιλάτης, Μοιρώτσος, Ηλίας, Σίμωσης, Κιούσης, Παγώνης (82′ Αρ. Πηλιχός).

Επιστροφή