ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ-ΖΑΡΗΤΡΑ 3-3: Ο Μάριος το ξεκίνησε κι ο μικρός Στράτος το τελείωσε

ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ-ΖΑΡΗΤΡΑ 3-3: Ο Μάριος το ξεκίνησε κι ο μικρός Στράτος το τελείωσε
13 Οκτωβρίου 2019, 09:45
A+ A-
Στις καθυστερήσεις και από 1-3 ισοφάρισαν οι λιγνιτωρύχοι

Ματς με πολλά γκολ έγινε στον Αγιο Λουκά και η εξέλιξη ανατροπής στο τέλος πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους γηπεδούχους  και έφερε πίκρα στα Ζάρητρα, αν και καμιά ομάδα δεν κέρδισε (3-3).

Οι "λιγνιτωρύχοι" προηγήθηκαν, αλλά οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ανατροπή και στο 86' μπήκαν μπροστά στο σκορ με 1-3. Οι του Αγίου Λουκά δεν το έβαλαν κάτω και αφού μείωσαν σε 2-3 κατάφεραν γρήγορα και ισοφάρισαν λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Βασίλη Βελέντζα.

Ο 18χρονος Νεκτάριος Καλαμιώτης, που ήρθε από το γειτονικό Αγιο Ιωάννη, άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους πολύ νωρίς (1-0 στο 3').

Στο 58' ισοφάρισε (1-1) για τα Ζάρκα ο Νίκος Κιούσης, ένας παίκτης που αγωνιζόταν μέχρι την Ανοιξη στον Αγιο Λουκά.

Το 1-2 έγινε με εύστοχο πέναλτι (χέρι αμυντικού) που εκτέλεσε ο Θοδωρής Σπανός στο 68'.

Στο 86' ο τερματοφύλακας Σκοντόβολος,προσπάθησε  μέσα στην περιοχή του να ντριμπλάρει τον Κώστα Πιλάτη κάτι που είχε ξανακάνει νωρίτερα με επιτυχία. Αυτή τη φορά, όμως, δεν πέτυχε. Ο Πιλάτης, που ήρθε κι αυτός φέτος στα Ζάρκα (από τον Ταμυναϊκό), του πήρε την μπάλα και σκόραρε (1-3).

Ολοι πίστεψαν ότι το ματς έληξε εκεί. Δεν ήταν έτσι, όμως.

Στο 89' ο Μάριος Κρόκος (αριστερά στη φωτό) που πήγε στον Αγιο Λουκά το καλοκαίρι από τον Ταμυναϊκό, έκανε το 2-3 και στις καθυστερήσεις ο μικρός (14,5 ετών) Στράτος Γιαγκίνης (δεξιά στη φωτό), γιος του παλαίμαχου παίκτη του ΑΟΧ Παναγιώτη Γιαγκίνη, έκανε το 3-3 για να γίνει ο ...χαμός στην εξέδρα από τους φίλους του Αγιου Λουκά.

Σημειώνουμε ότι τα Ζάρκα την ώρα που έγινε το 3-3 έπαιζαν με 10, επειδή είχε τραυματιστεί ο Τόλιας στη μύτη, ενώ στο 24' αποχώρησε τραυματισμένος στο γόνατο ο Μαχιλάι.

Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να πανηγυρίσουν την 4η νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ οι γηπεδούχοι και στο δεύτερο ματς στην έδρα τους ήρθαν ισόπαλοι 3-3 (ίδιο σκορ και με Μαρμάρι).

Διαιτησία: Βελέντζας, Σέρρας-Μπούρικας.

ΑΟ ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ  (Γιώργος Μπόκαρης): Σκοντόβολος, Κιάτος (57′ Γιαγκίνης), Τσάλας, Μπάνος, Ν. Πιλάτης, Ρέτσας, Πέππας (75′ Γκαρούτσος), Μεταξάς, Παναγιάρης (66′ Λάμπρου), Κρόκος, Καλαμιώτης (72′ Κουκουβάος).

ΑΟ ΖΑΡΗΤΡΑ (Κώστας Μεταξάς): Καρκαλέτσης, Μπουραντάς, Καραγιάννης (77′ Ελευθερίου), Τσέλα, Λιώνης, Μάλλιος (81′ Περήφανος), Μαχιλάι (24′ λ.τ. Τοτός), Αγκαλίου (87′ Τόλιας), Κ. Πιλάτης, Σπανός, Κιούσης.

Επιστροφή