ΣΚΕΠΑΣΤΗ-ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ 3-2: Εκανε την ανατροπή με τον ...Κίλερ Ζουζουλή

ΣΚΕΠΑΣΤΗ-ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ 3-2: Εκανε την ανατροπή με τον ...Κίλερ Ζουζουλή
13 Οκτωβρίου 2019, 21:15
A+ A-
Σούπερ θέαμα από δύο επιθετικές ομάδες.

Ενα από τα καλύτερα ματς -μέχρι τώρα- στην Α' ΕΠΣΕ έγινε στο γήπεδο της Σκεπαστής, με την τοπική ομάδα και τη Δροσιά να παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο και να προσφέρουν πλούσιο θέαμα.

Ενας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές ήταν και πάλι ο Δημήτρης Ζουζουλής που μυρίζεται το γκολ όπως ο καρχαρίας το αίμα.

Η Δροσιά στάθηκε πολύ καλά, αλλά έχασε ...και δεν επανέλαβε το περσινό διπλό (1-2) στην ίδια έδρα (ο αγώνας της Δροσιάς την περ. περίοδο είχε λήξει ισόπαλος με 2-2). Επομένως, απ' όλα έχει ο μπαξές ...μέχρι να δούμε τι θα γίνει στον β' γύρο στη Δροσιά.

Στο 5' ο Βαρσαμάς με πέναλτι άνοιξε το σκορ (0-1) για τη Δροσιά, με τον αρχηγό του ΑΠΛΟ να σκοράρει για τέταρτο σερί ματς, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Στο 11', όμως, η Σκεπαστή απάντησε από στατική φάση. Ο Ζουζουλής με ένα εντυπωσιακό φάουλ κοντά στη σέντρα, έστειλε την μπάλα στις ...αράχνες των δοκαριών και έκανε το 1-1.

Στο 27' ήταν η σειρά του Νίκου Μαστροκώστα να ξαναδώσει το προβάδισμα στην ομάδα του. Ο "Μάστρο" έκανε μάγια σαν τον αγαπημένο του Λιβάγια και με κεφαλιά έγραψε το 1-2.

Με την έναρξη του β' ημιχρόνου, η Σκεπαστή έφερε το ματς στα ίσια. Μετά από πολύ ωραίο συνδυασμό των Καρατζούδη και Τηλιόπουλου, τελικός αποδέκτης ήταν ο Ι. Βασ. Θαλασσινός, ο οποίος με σουτ ισοφάρισε σε 2-2.

Κι ενώ  το ματς κυλούσε στην ισοπαλία, στο 82' η Σκεπαστή πήρε κεφάλι.

Από ελεύθερο του γκολκίπερ Σωτηρόπουλου που έδωσε ουσιαστικά ασίστ, η μπάλα έφτασε στον Ζουζουλή και ο "Κίλερ" της Σκεπαστής με ωραία λόμπα έκανε το τελικό 3-2.

Η Δροσιά λοιπόν στάθηκε πολύ καλά, αλλά η Σκεπαστή ήταν αποτελεσματική και κατέκτησε το πολύτιμο τρίποντο.

Διαιτησία: Φώτης, Κωνστάντιος-Λειβαδιτάκης.

ΣΚΕΠΑΣΤΗ (Στάθης Κατσικογιάννης): Σωτηρόπουλος, Ι. Θαν. Θαλασσινός, Σωτ. Ανδρέου, Ν. Καψάλας, Αγιασοφίτης, Καρατζούδης (64′ Ξιφαράς), Γεωργίου, Ι. Βασ. Θαλασσινός, Τηλιόπουλος, Θαν. Θαλασσινός (92′ Παναγιώτου), Ζουζουλής.

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ (Ντράγκαν Κνέζεβιτς): Οικονομίδης, Τουλίτσης (58′ Προβής), Σεϊνταράς (71′ Σουλιωτάκης), Νικ. Μαστροκώστας, Τζαφέρος, Κνέζεβιτς, Αγγελάτος, Ζαχαριάς, Χ. Ελευθερίου (83′ Άλκο), Βαρσαμάς (46′ Αργυρός), Τζέμος.

Επιστροφή