ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ 0-3: Εγιναν συνήθεια οι νίκες για τους Αλιβεριώτες

ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ 0-3: Εγιναν συνήθεια οι νίκες για τους Αλιβεριώτες
13 Οκτωβρίου 2019, 22:21
A+ A-
Δυο γκολ με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ ο Νίκος Ζαχαριάς

Παράδοση έχει γίνει το παζάρι, που τέλειωσε σήμερα, στο Αυλωνάρι... Παράδοση τείνουν να γίνουν και οι νίκες του Ταμυναϊκού μέσα στο γήπεδο της Τοπικής  Κοινότητας, όπως και η αφλογιστία των επιθετικών του ΑΟΑ.

Η ομάδα του Αλιβερίου κέρδισε 3-0 εκτός έδρας το Αυλωνάρι, όπως είχε κάνει και τις τέσσερις προηγούμενες σεζόν που συναντήθηκαν οι δυο αντίπαλοι στο ίδιο γήπεδο, όπου οι φιλοξενούμενοι δεν "έφαγαν" και γκολ (2014-15: 0-3 / 2015-16: 0-1 / 2016-17: 0-1 και 2018-19: 0-1)

Σήμερα το σκορ δεν δείχνει την πραγματική εικόνα του αγώνα, αφού ο ΑΟΑ ήταν αρκετά καλός, αλλά κι ο Ταμυναϊκός έπαιξε όπως έπρεπε για να χτυπήσει την κατάλληλη ώρα.

Και σ' αυτό το ματς οι κατάλληλες στιγμές ήρθαν, όταν εκτέλεσε φάουλ δυο φορές ο Νίκος Ζαχαριάς (στο κέντρο της φωτό) και με ωραίο τρόπο έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα στο 5' και στο 80' (το δεύτερο φάουλ δόθηκε σε ανατροπή του Σίμωση από τον τερματοφύλακα Κότσαρη, ο οποίος αποβλήθηκε και τη θέση του πήρε ο  Αριστείδης Κιούσης που ήρθε το καλοκαίρι από την Αρτεμη του γειτονικού Αγίου Γεωργίου. Ηταν μάλιστα, η παρθενική του συμμετοχή στο πρωτάθλημα, έχοντας ήδη αγωνιστεί σε τρία ματς κυπέλλου (στα δυο ήταν στην αρχική 11άδα).

Στο 88' ο Σίμωσης έδωσε ασίστ στον Αγγελάτο κι αυτός ψύχραιμα ολοκλήρωσε τη νίκη του Ταμυναϊκού.

Διαιτησία: Λάμπρου, Πριόνας-Παππάς.

ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ (Βαγγέλης Ντόβολης): Κότσαρης, Κόκκος (58′ Φωτιάς), Παππάς, Καρατζάς, Βαγγ. Κοκκάλας (36′ Ηλιόπουλος), Καράπας (80′ Α. Κιούσης), Καρλής (68′ Τσαλιαγκός), Μαστροκώστας, Μπράχα, Πέππας, Μανδράκας.

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Καρβέλης): Μητακίδης, Δήμου, Λ. Πιλάτης, Κουτσαυλής (75′ Μεταξάς), Βασ. Αναστασίου, Ιδομ. Αναστασίου (88′ Σπυράκης), Λάμπρου (58′ Τόρα), Κούτρας, Σίμωσης, Ζαχαριάς, Δ. Αγγελάτος.

 

Επιστροφή